TOTS ELS ÀUDIOS

 • Sèries "teen"
  Escolta àudio

  Sèries "teen"

  Coincidint amb el festival Audiovisual Jove de Barcelona, el "Reteena 2020", fem una selecció de sèries destinades al públic adolescent. Còctel de ficcions protagonitzades per joves o marcades per les experiències típiques de l'edat: amor, sexe, conflictes o amistat. Recomanem "Freaks and Geeks", "Big Mouth", "Alex Rider" i "Misfits".

 • Oriol Pla: "Un bon personatge ha de fer riure, pena i por, com Tony Soprano"
  Escolta àudio

  Oriol Pla: "Un bon personatge ha de fer riure, pena i por, com Tony Soprano"

  Conversem amb Oriol Pla amb motiu de l'estrena de la sèrie "Dime quién soy" aquest divendres a Movistar Plus. L'actor català més polifacètic ens explica que, a banda de les èries, el cinema i el teatre, li encanta "ser animador" i divertir el seu entorn. A "Serieselektor" ho ha aconseguit.

 • Sèries imprescindibles de desembre
  Escolta àudio

  Sèries imprescindibles de desembre

  L'any s'acaba però les estrenes no tenen aturador. Destaquem ficcions com "Dime quién soy", "Selena", "The Investigation", "El Cid" i el retorn de Bryan Cranston a la televisió amb "Your Honor". A les sèries a la carta recomanem "Tehran" i "The Victim".

 • Eduard Fernández: "M'agrada molt mirar sèries molt dolentes"
  Escolta àudio

  Eduard Fernández: "M'agrada molt mirar sèries molt dolentes"

  L'actor, que es converteix en un sacerdot, boxejador i exconvicte a la sèrie dÁlex de la Iglesia "30 Monedas", ens explica com s'ha posat en forma per transformar-se en el Padre Vergara. A més, confessa que no totes les sèries que mira són bones i ens en recomana algunes de les seves preferides. Espòiler: sèries mítiques d'HBO.

 • Eduard Fernández: "A '30 monedas', mentre apareix un monstre, un remena una fabada asturiana"
  Escolta àudio

  Eduard Fernández: "A '30 monedas', mentre apareix un monstre, un remena una fabada asturiana"

  Conversem amb Eduard Fernández, que es posa en la pell del padre Vergara en l'última bogeria d'Álex de la Iglesia que mescla costumisme, terror sobrenatural i humor. Ho aprofitem per recomanar sèries de gènere com "Dead Set" i "Esta mierda me supera".

 • Willy Toledo als seus trols de Twitter: "La venjança se serveix freda"
  Escolta àudio

  Willy Toledo als seus trols de Twitter: "La venjança se serveix freda"

  Conversem amb l'actor Willy Toledo, que ha tornat a la ficció televisiva amb la sèrie "Los favoritos de Midas" després de deu anys de veto a la petita pantalla. Ha estat la sèrie més vista de Netflix a Espanya durant el cap de setmana tot i l'intent de boicot a través de les xarxes. A més, hem recomanat sèries infantils com "El xai Shaun", "Tumble Leaf" o "Horaci l'inuit" i grans estrenes com "The Crown" o "Gangs of London".

 • Willy Toledo: "Em costaria interpretar un policia antidisturbis"
  Escolta àudio

  Willy Toledo: "Em costaria interpretar un policia antidisturbis"

  A "SerieSelektor" conversem amb l'actor Willy Toledo sobre el seu retorn a la ficció televisiva amb "Los favoritos de Midas" (Netflix). A banda de solidaritzar-nos amb ell blasfemant, li demanem com porta l'assetjament a través de les xarxes, què el mou a l'hora d'acceptar un paper i a quines sèries està enganxat ara mateix. Espòiler: li encanta "Big little lies"

 • Sèries imprescindibles de novembre
  Escolta àudio

  Sèries imprescindibles de novembre

  Repassem les sèries més prometedores que desembarquen a les nostres pantalles a les pròximes setmanes. Cinc estrenes i dos retorns: "Los favoritos de Midas", "Gangs of London", "Parlement", "30 monedas", "Des" i les noves temporades de "The Crown" i "Search Party". També conversem amb el creador i "showrunner" de "Merlí: Sapere aude", poc després de tancar el rodatge de la segona temporada.

 • A Leonor Watling li agrada el vodka siberià
  Escolta àudio

  A Leonor Watling li agrada el vodka siberià

  Conversem amb la protagonista de "Nasdrovia", la nova sèrie de Movistar Plus que s'estrena aquest divendres. A les recomanacions a la carta: sèries a l'altura de "Breaking Bad" i "Mad Men" com ara "Succession", "The Shield", "Better call Saul" i "The Americans".

 • De "Baron noir" a "Orphan Black"
  Escolta àudio

  De "Baron noir" a "Orphan Black"

  A les recomanacions a la carta, aquesta setmana les prescripcions inclouen sèries per a tots els gustos i de diferents plataformes. Al menú: política, ciència ficció i "dramèdia".

 • El Serielizados Fest es reinventa
  Escolta àudio

  El Serielizados Fest es reinventa

  El SerielizadosFest acull el "SerieSelektor", el consultori de sèries d'iCat, en directe des del CCCB. Ens desconfinem durant una hora per oferir recomanacions a mida basades en la programació del festival, que aquest any també estrena sèries i documentals online.

 • Vicky Luengo: "'Antidisturbios' és el meu repte professional més heavy"
  Escolta àudio

  Vicky Luengo: "'Antidisturbios' és el meu repte professional més heavy"

  Conversem amb Vicky Luengo, protagonista d'"Antidisturbios", l'última sèrie firmada per Rodrigo Sorogoyen sobre la violència policial i les clavegueres de l'Estat. A les recomanacions a la carta: "Close enough", "Fargo" i "Mujeres desesperadas".

 • "Ted Lasso" i "The boys" ens fan anar a dormir tard
  Escolta àudio

  "Ted Lasso" i "The boys" ens fan anar a dormir tard

  Dues sèries imprescindibles al consultori de sèries d'iCat d'aquesta setmana, d'aquest mes i d'aquest any. Els algoritmes amb cames Víctor Sala, Betu Martínez, Carlos Perelló i Sílvia Comet també recomanen altres ficcions com "Quiz", "Ramy" o "Lovecraft country".

 • Serieselektor
  Escolta àudio

  Serieselektor

  El consultori de sèries d'iCat. Un programa de bona mandanga serièfila, un servei gratuït de prescripció setmanal. Els oients ens diuen les sèries que estan veient i els recomanem les següents que no es poden perdre. Teràpia de sèries per a ells i per a nosaltres, sense perdre de vista (o sí) les notícies necessàries per estar al dia de l'actualitat. Dimecres de 22.00 a 23.00 h.

Anar al contingut