TOTS ELS ÀUDIOS

 • Disney Plus? Disney Plas? Filmin, please!
  Escolta àudio

  Disney Plus? Disney Plas? Filmin, please!

  Filmin entra en el món de la producció de sèries amb la comèdia "Doctor Portuondo", que arribarà a les pantalles a l'octubre d'aquest mateix any. Ho aprofitem per conversar amb el director editorial de la plataforma, Jaume Ripoll, i concentrem les recomanacions a la carta a Filmin amb sèries com "Valkyrien" o "Exit".

 • Jaume Ripoll: "La primera sèrie de Filmin havia de ser molt Barcelona"
  Escolta àudio

  Jaume Ripoll: "La primera sèrie de Filmin havia de ser molt Barcelona"

  Conversem amb el director editorial de Filmin arran de l'anunci que la plataforma s'endinsa en el món de la producció de sèries amb la comèdia "Doctor Portuondo", escrita i dirigida per Carlo Padial. Ripoll reconeix que "robaria" a altres plataformes ficcions com "El ala oeste de la Casa Blanca" (Prime Video), "Deadwood" (HBO) o "Patrick Melrose" (Movistar +), i ens parla del futur de Filmin.

 • No tenim líbido serièfila
  Escolta àudio

  No tenim líbido serièfila

  Les estrenes d'aquest mes ens estan deixant indiferents i ens estem llançant de ple als documentals com "Escena del crimen: desaparición en el Hotel Cecil" (Netflix) i fins i tot a algun "reality" com "El imperio de la ostentación" (Netflix). A les sèries a la carta, però, recuperem bones propostes com "Its a sin" (HBO) "We are who we are" (HBO) i "Kantaro: el empleado goloso" (Netflix). També recomanem sèries als polítics electes.

 • Sèries que no hem vist
  Escolta àudio

  Sèries que no hem vist

  Consultori de sèries nivell "impostor". Veure totes les sèries és impossible, així que, amb poques dades sobre ficcions com "Karppi" i "Hinterland", recomanem "Bordertown". També conversem amb Marc Martínez, arran de l'estrena de la segona temporada d'"Hache" a Netflix.

 • Marc Martínez: "Pagaria per ser un dels Peaky Blinders"
  Escolta àudio

  Marc Martínez: "Pagaria per ser un dels Peaky Blinders"

  Conversem amb Marc Martínez, que torna amb el paper d'Arístides a la segona temporada d'"Hache", a Netflix. Martínez afirma que prefereix ser un bon segon que "el capo" i ens recomana algunes de les últimes sèries que ha vist, com "I may destroy you" (HBO) o "Adult material" (Filmin).

 • Calendari serièfil de febrer
  Escolta àudio

  Calendari serièfil de febrer

  Al segon full del calendari hi marquem algunes estrenes com "La infamia", "Desaparición en el Cecil Hotel" o el llançament de Star, la pestanya amb nous continguts de Disney+. Entre les novetats també destaquem la docusèrie sobre el vessant més humà de la Covid, "Vitals", la primera d'HBO rodada en català. En parlem amb el seu director, Fèlix Colomer.

 • Carles Porta: "A 'Tor' hi veureu el Palanca en plena acció i un sopar de la família Monster"
  Escolta àudio

  Carles Porta: "A 'Tor' hi veureu el Palanca en plena acció i un sopar de la família Monster"

  Conversem director de "Crims", Carles Porta, sobre els secrets del "True crime" i ens avança que la nova sèrie sobre el misteri de la muntanya de Tor veurà la llum a TV3 aquest 2021. Segons Porta, el crim continua ben viu i "hi ha 30 hores de material gravat al 97 que són una mina". També descobrim alguns dels seus documentals preferits com "Making a murderer".

 • Fiscals arrogants i collarets que exploten
  Escolta àudio

  Fiscals arrogants i collarets que exploten

  "SerieSelektor" especial dedicat al "True crime". Repassem títols clàssics com ara "The Staircase", o més recents com "Muerte en León", "El Fiscal, la presidenta y el espía" o "Carmel: quién mató a Maria Marta". També descobrim alguns dels documentals preferits del director de "Crims", Carles Porta, com "Making a murderer" i ens avança que la sèrie sobre Tor s'estrenarà a TV3 aquest 2021.

 • Drames europeus collonuts
  Escolta àudio

  Drames europeus collonuts

  Ens fixem en la nova fornada de bona ficció europea que ha aterrat a les pantalles. Recomanem "Small Axe", "Nobel" i "22 de Juliol". També conversem amb Asier Urbieta, director i coguionista d'"Altsasu", la minisèrie inspirada en fets reals sobre vuit joves acusats de terrorisme, que aquesta setmana ha estrenat TV3.

 • Asier Urbieta, director d'"Altsasu": "Mai he sentit un Guàrdia Civil parlar en Euskera"
  Escolta àudio

  Asier Urbieta, director d'"Altsasu": "Mai he sentit un Guàrdia Civil parlar en Euskera"

  El director i coguionista de la minisèrie es mostra sorprès per la polèmica sobre el doblatge de la minisèrie al català. Urbieta es declara defensor de la versió original per no perdre la riquesa lingüística i reflectir la realitat. El director de la ficció espera que hi hagi una reacció social sobre els fets del 2016 que van acabar amb la condemna d'un grup de joves després d'una baralla en un bar amb dos guàrdies civils de paisà.

 • Les sèries més esperades del 2021
  Escolta àudio

  Les sèries més esperades del 2021

  L'any arrenca carregat d'estrenes. En destaquem algunes de les més prometedores, com "Yellowstone", "Scenes from a marriage", "WandaVision" o "El senyor dels anells". A les sèries a la carta recomanem "Home before dark" i "American crime story: the assassination of Gianni Versace". I conversem amb Laura Calçada, la periodista catalana que s'atreveix a fer una pregunta a Fran Lebowitz a "Pretend it's a city".

 • Serieteca 2020, l'any en què les sèries van salvar el confinament
  Escolta àudio

  Serieteca 2020, l'any en què les sèries van salvar el confinament

  Quines han estat les sèries més aclamades del 2020? Resum de l'any de les grans estrenes, els principals retorns i les ficcions que s'acomiaden per sempre. El recorregut també inclou les que s'han creat i executat en condicions de confinament, l'auge de les sèries documentals i un record per als grans protagonistes de ficcions davant i darrere de les pantalles que ens han deixat aquest any.

 • "SerieSelektor": les imperdibles del 2020
  Escolta àudio

  "SerieSelektor": les imperdibles del 2020

  Tertúlia serièfila sobre la millor ficció televisiva del 2020. La nostra llista de les estrenes i els retorns que més han brillat aquest any com "Podría destruirte", "Antidisturbios", "Better Call Saul" o "The Boys", entre moltes altres.

 • Cagada de sèries
  Escolta àudio

  Cagada de sèries

  Ens fixem en les ficcions més decebedores de l'any: mortes per "hype" o que no ens han permès passar dels primers capítols per falta de qualitat, com ara "Hollywood", "Space Force" o "The Undoing". A les recomanacions a mida, proposem ficcions alternatives per contrarestar les que ens han estafat hores davant la pantalla.

 • "Don't fuck with"... escacs
  Escolta àudio

  "Don't fuck with"... escacs

  Amb motiu de l'èxit de la sèrie de Netflix, conversem amb Josep Oms, formador de grans talents d'aquest joc i Adhara Rodríguez, jove canària que l'any passat es va proclamar subcampiona mundial en la categoria sub-16. A les sèries a la carta, recomanem "Boardwalk Empire", "Glue" i "Don't fuck with cats".

Anar al contingut