Anar a la navegació principalAnar al contingut
Sarda.net

Dos "Contemporanis" i un "Sardaxou", la Cobla Contemporània a la càrrega!

Durada: 9 min
28/11/2020
La Cobla Contemporània ha obert una convocatòria per al "Contemporanis, 10", just en el moment de presentar el 9è volum d'aquesta col·lecció, i a finals d'any publicarà un nou "Sardaxou", el 12.

Així, el nou "Sardaxou" se centrarà, una altra vegada, en bandes sonores i melodies de pel·lícules. Seran adaptacions de fins a 40 films, com "Frozen", "Els set magnífics", "La vida és bella", "La la land", "Carros de foc", "Ghost", "Pirates del Carib", "Pretty woman", "L'últim dels mohicans" o "Pearl Harbor".

En referència al "Contemporanis", amb el nou disc que enviaran als mecenes i col·laboradors s'inclou ja una convocatòria per al "Contemporanis, 10". És una nova crida per rebre originals d'autors d'avui en dia que vulguin gravar alguna de les seves obres. La cobla rebrà les propostes fins al diumenge 31 de gener. Cal enviar les particel·les i la partitura de direcció al correu info@contemporania.net. Amb tota la documentació seleccionaran les 14 sardanes que els agradin més i procediran a la gravació.

Pel que fa al nou "Contemporanis" que presenten ara, hi ha les 14 sardanes anunciades, entre les quals destaca la primera, "Introit i fuga", de Raúl Lacilla, que és, com el nom indica, una fuga a partir de la melodia del flabiol d'entrada. Els altres autors enregistrats són Alfred Abad, Xavier Cassanyes, Jordi Feliu, Olivier Marquès, Jordi Molina, Maria Mercè Navarro, Enric Ortí, Jordi Paulí, David Pigassou, Àngel Pujol, Marc Timón, Xavier Ventosa i Jeroni Velasco. I, en aquesta col·lecció, obren convocatòria per al número 10.

Àudios