TOTS ELS ÀUDIOS

  • Com han de menjar les criatures?
    Escolta àudio

    Com han de menjar les criatures?

    Vas perdut amb el menjar dels fills? Resolem dubtes amb dos gran experts, els nutricionistes Lucía Martínez i Aitor Sánchez, que acaben de publicar "¿Qué le doy de comer?" (Paidós). També t'expliquem com pots fer berenars saludables amb la dietista i cuinera Gina Estapé.

    Vas perdut amb el menjar dels fills? Resolem dubtes amb dos gran experts, els nutricionistes Lucía Martínez i Aitor Sánchez, que acaben de publicar "¿Qué le doy de comer?" (Paidós). També t'expliquem com pots fer berenars saludables amb la dietista i cuinera Gina Estapé.

  • Prepara el cos per als canvis de la tardor
    Escolta àudio

    Prepara el cos per als canvis de la tardor

    Aviat canviarem l'horari i baixaran les temperatures, i t'expliquem algunes estratègies que et poden ajudar a preparar-te millor per als canvis. També parlem dels cereals integrals i de la importància dels mercats municipals.

    Aviat canviarem l'horari i baixaran les temperatures, i t'expliquem algunes estratègies que et poden ajudar a preparar-te millor per als canvis. També parlem dels cereals integrals i de la importància dels mercats municipals.

  • Mites i veritats sobre el gluten
    Escolta àudio

    Mites i veritats sobre el gluten

    Sense gluten és més sa? Sense gluten aprima? Dediquem la primera part del programa a desfer tots els mites sobre el gluten. També parlem de les fruites de tardor.

    Sense gluten és més sa? Sense gluten aprima? Dediquem la primera part del programa a desfer tots els mites sobre el gluten. També parlem de les fruites de tardor.

  • Tot sobre el sucre
    Escolta àudio

    Tot sobre el sucre

    Dediquem tot el programa a parlar del sucre des de tots els punts de vista: efectes sobre el cos, paper a l'esport, substituts a la cuina i història.

    Dediquem tot el programa a parlar del sucre des de tots els punts de vista: efectes sobre el cos, paper a l'esport, substituts a la cuina i història.

  • Els secrets de l'osteopatia amb Quim Vicent
    Escolta àudio

    Els secrets de l'osteopatia amb Quim Vicent

    També t'ensenyem a preparar un "Buddha bowl" i t'expliquem què és el Menuari, l'eina perfecta per planificar els menús familiars.

    També t'ensenyem a preparar un "Buddha bowl" i t'expliquem què és el Menuari, l'eina perfecta per planificar els menús familiars.

  • Quim Vicent: "El cos funciona com un tot: respirar per la boca pot afectar la postura corporal"
    Escolta àudio

    Quim Vicent: "El cos funciona com un tot: respirar per la boca pot afectar la postura corporal"

    Descobrim què és l'osteopatia amb Quim Vicent, osteòpata, docent i autor del llibre "Aprende a escuchar tu cuerpo" (RBA).

    Descobrim què és l'osteopatia amb Quim Vicent, osteòpata, docent i autor del llibre "Aprende a escuchar tu cuerpo" (RBA).

  • Aprèn a preparar un "poke bowl" perfecte
    Escolta àudio

    Aprèn a preparar un "poke bowl" perfecte

    La dietista i cuinera integrativa Gina Estapé ens explica què són i com es preparen els "poke bowls" i els "Buddha bowls".

    La dietista i cuinera integrativa Gina Estapé ens explica què són i com es preparen els "poke bowls" i els "Buddha bowls".

  • Menuari: l'eina que necessitaves per planificar els teus menús
    Escolta àudio

    Menuari: l'eina que necessitaves per planificar els teus menús

    Bet Plans, economista de professió, ens explica com va crear el Menuari i com ha revolucionat la dieta de la seva família.

    Bet Plans, economista de professió, ens explica com va crear el Menuari i com ha revolucionat la dieta de la seva família.

  • Com tenir els ossos més forts
    Escolta àudio

    Com tenir els ossos més forts

    T'expliquem com has de cuinar i què has de menjar per tenir uns ossos forts més enllà del calci. També expliquem com determinats interessos econòmics i fins i tot polítics poden condicionar les decisions de l'Agència de Seguretat Alimentària.

    T'expliquem com has de cuinar i què has de menjar per tenir uns ossos forts més enllà del calci. També expliquem com determinats interessos econòmics i fins i tot polítics poden condicionar les decisions de l'Agència de Seguretat Alimentària.

  • El costat fosc dels productes estrella de l'estiu
    Escolta àudio

    El costat fosc dels productes estrella de l'estiu

    Saps d'on venen algunes de les xufles de l'orxata? Com es fan alguns gelats? En quines condicions es cullen algunes síndries? T'ho expliquem perquè puguis fer tries responsables, sanes i sostenibles. I també et donem idees per fer berenars saludables, i, de regal, una recepta!

    Saps d'on venen algunes de les xufles de l'orxata? Com es fan alguns gelats? En quines condicions es cullen algunes síndries? T'ho expliquem perquè puguis fer tries responsables, sanes i sostenibles. I també et donem idees per fer berenars saludables, i, de regal, una recepta!

  • Especial microbiota i salut
    Escolta àudio

    Especial microbiota i salut

    T'expliquem tot el que has de saber sobre la microbiota (el que abans en dèiem flora intestinal), els microorganismes que viuen al nostre cos i que tenen una relació íntima amb la salut. En parlem a fons amb el dietista-nutricionista Marc Vergés, i també et donem consells per millorar-la amb aliments pro i prebiòtics.

    T'expliquem tot el que has de saber sobre la microbiota (el que abans en dèiem flora intestinal), els microorganismes que viuen al nostre cos i que tenen una relació íntima amb la salut. En parlem a fons amb el dietista-nutricionista Marc Vergés, i també et donem consells per millorar-la amb aliments pro i prebiòtics.

  • Etselquemenges, ferro i suplements
    Escolta àudio

    Etselquemenges, ferro i suplements

    Parlem amb Núria Coll, directora de la revista de salut etselquemenges i del Cómocomo Festival. També t'expliquem com millorar l'absorció de ferro amb petits trucs amb la Gina Estapé i ens preguntem si cal prendre suplements amb Marta Nogués.

    Parlem amb Núria Coll, directora de la revista de salut etselquemenges i del Cómocomo Festival. També t'expliquem com millorar l'absorció de ferro amb petits trucs amb la Gina Estapé i ens preguntem si cal prendre suplements amb Marta Nogués.

  • Els perills del sedentarisme
    Escolta àudio

    Els perills del sedentarisme

    Ens passem el dia asseguts i els estudis diuen que això està acabant amb la nostra salut. T'expliquem trucs senzills per combatre el sedentarisme sense haver d'anar al gimnàs. També parlem d'aliments d'estiu i de com menjar per tenir cura de la salut del planeta.

    Ens passem el dia asseguts i els estudis diuen que això està acabant amb la nostra salut. T'expliquem trucs senzills per combatre el sedentarisme sense haver d'anar al gimnàs. També parlem d'aliments d'estiu i de com menjar per tenir cura de la salut del planeta.

  • Dieta vegetariana? Cap problema!
    Escolta àudio

    Dieta vegetariana? Cap problema!

    Especial per explicar tot el que cal saber sobre dieta vegetariana. És més sana? És apta per a criatures? Què hem de tenir en compte si practiquem esport? En parlarem amb Lucía Martínez, experta en dieta vegetariana i autora del llibre "Vegetarianos concienciados" (Paidós) i amb Jaume Giménez, expert en nutrició esportiva. A més, la Gina Estapé ens parla de les proteïnes vegetals a la cuina.

    Especial per explicar tot el que cal saber sobre dieta vegetariana. És més sana? És apta per a criatures? Què hem de tenir en compte si practiquem esport? En parlarem amb Lucía Martínez, experta en dieta vegetariana i autora del llibre "Vegetarianos concienciados" (Paidós) i amb Jaume Giménez, expert en nutrició esportiva. A més, la Gina Estapé ens parla de les proteïnes vegetals a la cuina.

  • Alimentació i càncer, un Nadal més saludable i la importància de la llet materna
    Escolta àudio

    Alimentació i càncer, un Nadal més saludable i la importància de la llet materna

    Elena Roura, directora científica de la Fundació Alícia, ens parla de l'alimentació durant el tractament del càncer. Gina Estapé, sempre vetllant per la nostra salut i el nostre plaer, ens ensenya com fer un Nadal més sa. I Esther Vivas ens parla del negoci de la llet de biberó i de la importància de la llet materna.

    Elena Roura, directora científica de la Fundació Alícia, ens parla de l'alimentació durant el tractament del càncer. Gina Estapé, sempre vetllant per la nostra salut i el nostre plaer, ens ensenya com fer un Nadal més sa. I Esther Vivas ens parla del negoci de la llet de biberó i de la importància de la llet materna.

Anar al contingut