Tu menges, tu manes
El consum de carn és sostenible?
El consum de carn és sostenible?
Es pot menjar peix sense fer malbé el medi ambient?
Es pot menjar peix sense fer malbé el medi ambient? Mar contaminat, males pràctiques pesqueres, espècies en perill d'extinció... És sostenible menjar peix? Ens ho explica la periodista Esther Vivas.
El doctor en Biotecnologia Miquel Vallmitjana ens explica què són els transgènics
Transgènics, sí o no? Amb la periodista Esther Vivas entrevistem el doctor en Biotecnologia Miquel Vallmitjana per saber més coses sobre els transgènics.
Insectes, carn artificial i més enllà: què menjarem en el futur?
Insectes, carn artificial, i més enllà: què menjarem al futur? En parlem amb la periodista Esther Vivas.
Com evitar el malbaratament alimentari
Sabies que el 30% dels aliments que produïm els acabem llençant? Podem evitar el malbaratament alimentari? En parlem amb la periodista Esther Vivas.
El paper històric de la dona a l'agricultura i a la cuina
Després del 8M, Esther Vivas reivindica el paper de la dona a l'agricultura i a la cuina.
L'amarga història del comerç de sucre
El sucre és dolç, però la seva història no ho és gens. Què hi ha al darrere de la indústria del sucre? Hi ha sucre de comerç just? Esther Vivas, periodista experta en consum crític, ens ho explica.
La pèrdua de la diversitat agrícola
Durant el segle XX es va perdre un 75% de la diversitat agrícola a tot el planeta. L'Esther Vivas ens explica quines implicacions té sobre la societat i la salut.
El teu poder adquisitiu determina la teva salut
Esther Vivas, periodista especialitzada en consum crític, ens proposa que reflexionem sobre la relació que hi ha entre el poder adquisitiu, l'educació i la qualitat dels aliments que comprem.