TOTS ELS VÍDEOS

 • Jaume Cabré: "A Espanya es creuen una realitat manipulada".
  Veure vídeo

  Jaume Cabré: "A Espanya es creuen una realitat manipulada".

  Revolució 4.0 es desplaça fins a la casa de Jaume Cabré a Matadepera. Un dels grans de la literatura catalana ens parla de la seva trajectòria, de com viu "jugant-s'hi la vida", del procés de creació literària i també ens avança els seus projectes futurs.

 • Josep Maria Pou: "Jubilació? En tinc ganes. Potser "Moby Dick" serà l'últim que faig"
  Veure vídeo

  Josep Maria Pou: "Jubilació? En tinc ganes. Potser "Moby Dick" serà l'últim que faig"

  Entrevista a l'actor Josep Maria Pou per repassar la seva trajectòria, que acumula ja 50 anys damunt els escenaris. Coneixem la seva faceta més emprenedora i ens explica que el secret per mantenir-se a la professió és tenir el respecte del públic i dels companys i que el millor actor és el que té més anys i en porta més a l'escenari.

 • Jordi Cruz: "Sóc tossut, tenaç i inconformista i per mi l'èxit és ser feliç per dins".
  Veure vídeo

  Jordi Cruz: "Sóc tossut, tenaç i inconformista i per mi l'èxit és ser feliç per dins".

  Revolució 4.0 surt de l'estudi per entrevistar Jordi Cruz a la cuina del restaurant Abac de Barcelona. Diu que la clau de l'èxit és passió, tenacitat, voler passar-s'ho bé i que no hi ha res millor que un plat que porti el teu nom. Ens parla de tot sense embuts: feina, èxit professional i política catalana

 • Tercera temporada de Revolució 4.0
  Veure vídeo

  Tercera temporada de Revolució 4.0

  Revolució 4.0 comença nova temporada amb nous col·laboradors. Els diumenges, a les 23.30 a Catalunya Ràdio i sempre a la nostra web.

 • El "Revolució 4.0" premia 10 joves emprenedors de les noves tecnologies
  Veure vídeo

  El "Revolució 4.0" premia 10 joves emprenedors de les noves tecnologies

  Els guardons van destacar empreses catalanes que formen part de l'important hub tecnològic de Barcelona i que comencen a assolir un rellevant nivell internacional. El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, va assegurar a l'acte que "la ràdio pública catalana aposta clarament per la innovació i els continguts digitals i, per tant, no pot romandre aliena a aquesta nova realitat econòmica i social que pren força a Barcelona i a Catalunya". El padrí de l'acte va ser Josep Maria Mainat, que va fer un repàs de la seva etapa com a creador i emprenedor audiovisual.

 • La Revolució per dins!
  Veure vídeo

  La Revolució per dins!

  Mira com va ser l'últim programa de la temporada del "Revolució 4.0" amb la música de Marion Harper!

 • Jordi Évole: "La censura sempre està vinculada al poder econòmic"
  Veure vídeo

  Jordi Évole: "La censura sempre està vinculada al poder econòmic"

  El periodista Jordi Évole apareix entre les 100 persones més creatives, segons la revista "Forbes". Amb ell, hem parlat de periodisme de denúncia, de censura i dels deu anys que farà l'any que ve "Salvados". Évole se sincera i ens diu que la censura sempre està vinculada al poder econòmic, més que al polític, i afegeix que en tots aquests anys només ha rebut una amenaça. Parla que sovint els mitjans més petits, els diaris digitals, són els que acaben fent més investigació, i sovint els periodistes no ho tenen gens fàcil per investigar des de les redaccions.

 • Quim Masferrer: El final més esperat!
  Veure vídeo

  Quim Masferrer: El final més esperat!

  "El foraster" ha tornat a TV3 i Quim Masferrer va venir al programa per explicar-nos les novetats que tindrà el seu en aquesta edició. Masferrer ens va explicar fins a quin punt "El foraster" li ha canviat la vida professionalment i personalment, i afegeix que darrere d'aquest programa hi ha molta veritat. Es considera un artesà que té la necessitat de dir coses i es confessa més pallasso que actor. Ell mateix fa molt de comediant en aquesta entrevista.

 • Júlia Creus i les claus de l'èxit de "Merli"
  Veure vídeo

  Júlia Creus i les claus de l'èxit de "Merli"

  A punt de començar el rodatge de la tercera temporada de "Merli", l'actriu Júlia Creus va venir al programa per explicar-nos totes les novetats i les claus de l'èxit de la sèrie de TV3. La Júlia va anunciar que hi haurà un "Merlinari", un programa nou per als joves i espectadors. A més, la Júlia, amb 23 anys, ha confirmat que anirà a treballar a Hollywood!

 • Joel Joan què triaria, un Oscar o la independència?
  Veure vídeo

  Joel Joan què triaria, un Oscar o la independència?

  Amb Joel Joan, creador, director, guionista i protagonista de sèries com "El crac", "Porca misèria" i "Plats bruts", vam repassar la seva experiència com a emprenedor audiovisual i els seus objectius i secrets professionals. Lluny de fugir de temes complicats, va respondre a tot el que li vam preguntar, fins i tot a una pregunta compromesa.

Anar al contingut