TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 444 resultats.

 • L'emprenedor Jose Corbacho, cotxe autònom al centre de visió per computador i professions de futur
  Escolta àudio

  L'emprenedor Jose Corbacho, cotxe autònom al centre de visió per computador i professions de futur

  L'actor Jose Corbacho passa pel "Revolució 4.0" per parlar amb Xantal Llavina de la seva faceta més emprenedora i repassar l'àmplia trajectòria professional que ha desenvolupat al llarg dels anys. Corbacho, una de les cares més populars de la televisió, ens explica la seva feina com a director de cinema i també parlem amb ell del monòleg teatral que està representant actualment, en què analitza l'actualitat amb el seu estil directe i àcid. A Catalunya Valley, amb Dani Marco, coneixem el Centre de Visió per Computador que ens explica com s'està treballant des de Catalunya amb el cotxe autònom i d'altres projectes tecnològics. A Startup, Yolanda Pérez ens porta l'"Arrodoniment Solidari", la nova proposta solidària de la "start-up" Worldcoo, que ja ha aconseguit més d'un milió de donacions. I acabem el programa amb Jordi Griful, que ens parla de les feines del futur i dels grans canvis laborals que ja tenim a tocar i que revolucionaran el nostre futur.

 • Jose Corbacho: "M'agrada l'humor però per gaudir, no per acabar en un jutjat"
  Escolta àudio

  Jose Corbacho: "M'agrada l'humor però per gaudir, no per acabar en un jutjat"

  L'actor Jose Corbacho passa pel "Revolució" per parlar amb Xantal Llavina de la seva faceta més emprenedora i repassar l'àmplia trajectòria professional que ha desenvolupat al llarg dels anys. Corbacho, una de les cares més populars de la televisió, ens explica la seva feina com a director de cinema i també parlem amb ell del monòleg teatral que està representant actualment, en el qual analitza l'actualitat amb el seu estil directe i àcid. Assegura que l'humor s'hauria de prescriure sempre, que no es frena gaire a l'hora de donar a conèixer les seves opinions i que no té por d'acabar en un jutjat pel que diu o el tipus d'humor que fa. 100% optimista, ens posa al dia dels seus projectes de futur, que passen per un musical abans que acabi l'any.

 • Al Centre de Visió per Computador ja utilitzen el cotxe autònom
  Escolta àudio

  Al Centre de Visió per Computador ja utilitzen el cotxe autònom

  A la secció "Catalunya Valley", el director de SmartCatalonia, Dani Marco, ens presenta el Centre de Visió per Computador. Amb el seu director, Josep Lladós, ens explica com és i què fa aquesta institució, que treballa en quatre grans àrees de recerca i desenvolupament tecnològic: indústria 4.0, salut i benestar, contingut intel·ligent i cultural i mobilitat i transport autònom, del qual, per cert, ja fan ús.

 • Arrodoniment solidari: ja s'han fet més d'un milió de donacions
  Escolta àudio

  Arrodoniment solidari: ja s'han fet més d'un milió de donacions

  A la seva secció, Yolanda Pérez ens porta l'arrodoniment solidari, la nova proposta solidària de la "start-up" Worldcoo, que ja ha aconseguit més d'un milió de donacions. Amb Cesc Carbó, responsable de Fundraising, i Anna Moragas, responsable de Comunicació de Worldcoo, veiem la trajectòria d'aquesta empresa que l'any 2017 va guanyar la Marató d'Emprenedors organitzada pel "Revolució 4.0".

 • Dissenyador d'òrgans en 3D i tècnic en nanobots, professions del futur
  Escolta àudio

  Dissenyador d'òrgans en 3D i tècnic en nanobots, professions del futur

  A ADN Digital, Jordi Griful, CEO i cofundador de l'empresa d'innovació i transformació digital Quantion, analitza els grans canvis laborals que ja tenim a tocar i que revolucionaran el nostre futur. Amb ell repassem les feines més interessants que ens trobarem d'aquí pocs anys: dissenyador d'òrgans en 3D, tècnic en nano bots, especialistes en Big Data, desenvolupadors de solucions i aplicacions mòbil, desenvolupador d'aplicacions de realitat virtual o xef d'impressió en 3D.

 • Antoni de Lacy i cirurgia 4.0, masterclass de Becerra, blockchain a les grans empreses i fintech
  Escolta àudio

  Antoni de Lacy i cirurgia 4.0, masterclass de Becerra, blockchain a les grans empreses i fintech

  El "Revolució 4.0" es trasllada a l'Hospital Clínic de Barcelona per parlar amb el cirurgià Antonio de Lacy, pioner de tècniques revolucionàries de cirurgia digestiva. De Lacy és també capdavanter a l'hora d'introduir la tecnologia 5G a la medicina. Aquesta tecnologia, presentada amb èxit a l'MWC d'aquest any, permet assessorar a distància i en temps real qualsevol operació quirúrgica. Santiago Niño Becerra ens ofereix una nova "Masterclass Becerra" i ens parla de les etiquetes intel·ligents per al menjar i el vi, dels vehicles autònoms (sense conductor) i repassa els passos que s'estan fent cap a la creació d'un cervell artificial. A la secció "Connexions" veiem com les grans empreses comencen a treballar amb la tecnologia blockchain. I acabarem el programa parlant de les anomenades fintech, de la seva implantació present i futura a Catalunya i de com poden afectar el sector financer actual.

 • El blockchain aplicat a les grans empreses
  Escolta àudio

  El blockchain aplicat a les grans empreses

  A la secció "Connexions", amb Maurici Olivé, responsable del Hub d'Innovació de l'empresa Damm, i l'expert Àlex Puig descobrim com les grans empreses comencen a treballar amb la tecnologia blockchain. Ens parlen dels sectors i projectes en què s'està utilitzant actualment i quines són les aplicacions en les quals es treballarà en el futur més proper.

 • Neix a Barcelona el primer banc digital de l'estat espanyol
  Escolta àudio

  Neix a Barcelona el primer banc digital de l'estat espanyol

  El director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació de la Generalitat de Catalunya, Lluís Juncà, ens parla de les anomenades "fintech", de la seva implantació present i futura a Catalunya, i de com poden afectar el sector financer actual. Per això ens porta Jordi Domínguez, CEO de BNC10, el primer neobanc o banc digital de l'estat espanyol que començarà a treballar al mes de maig.

 • Niño-Becerra: "S'estan fent passos importants cap a la creació d'un cervell artificial"
  Escolta àudio

  Niño-Becerra: "S'estan fent passos importants cap a la creació d'un cervell artificial"

  Santiago Niño-Becerra ens ofereix una nova "Master Class Becerra", la seva secció mensual. En aquest cas, aborda diferents exemples concrets de com la innovació va transformant les empreses i l'activitat econòmica. Ens parla de les etiquetes intel·ligents per al menjar i el vi, dels vehicles autònoms, sense conductor, i repassa els passos que s'estan fent cap a la creació d'un cervell artificial.

 • Dr. Antonio de Lacy: "Aviat ens operarà un nanorobot introduït dins el cos"
  Escolta àudio

  Dr. Antonio de Lacy: "Aviat ens operarà un nanorobot introduït dins el cos"

  "Revolució 4.0" es trasllada a l'Hospital Clínic de Barcelona per parlar amb el cirurgià Antonio de Lacy, pioner de tècniques revolucionàries de cirurgia digestiva. De Lacy és també capdavanter en la introducció de la tecnologia 5G en la medicina. Aquesta tecnologia, presentada amb èxit en el MWC d'aquest any, permet assessorar a distància i en temps real qualsevol operació quirúrgica. Xantal Llavina també parla amb ell de quin és el futur més immediat en medicina. Segons el Dr. De Lacy, passa per la utilització de nanorobots que se'ns introduiran al cos per operar-nos des de dintre. Assegura que el 5G canviarà l'actual sistema sanitari, que salvarà vides, i que l'autèntica revolució serà entrar en el cirurgia 4.0.

 • Santi Millán, actor i empresari; dones en innovació tecnològica i finançar projectes digitals
  Escolta àudio

  Santi Millán, actor i empresari; dones en innovació tecnològica i finançar projectes digitals

  Xantal Llavina entrevista l'actor Santi Millán per repassar la seva trajectòria artística de més de trenta anys i per parlar de la seva faceta més emprenedora com a productor de programes de televisió. Actualment se'l pot veure a la sèrie de TV3 "Benvinguts a la família", però treballa en altres projectes que ens explica. Carlos Iglesias, CEO de Runroom, ens proposa estratègies per avançar en el món de l'emprenedoria. Ens sumem a la campanya #Somdones parlant amb Bet Matoses, fundadora de SheSTEM, un projecte per promoure les ciències, l'enginyeria, la tecnologia i les matemàtiques entre les estudiants joves. I acabem coneixent de primera mà, amb Carles Salvadó, president de la Fundació.Cat, una campanya adreçada a entitats sense ànim de lucre per finançar-los projectes digitals.

 • Carlos Iglesias: "Els nens no han de ser usuaris de la tecnologia, sinó creadors"
  Escolta àudio

  Carlos Iglesias: "Els nens no han de ser usuaris de la tecnologia, sinó creadors"

  A la secció "Catalunya Valley" parlem amb Carlos Iglesias, CEO de Runroom, empresa especialitzada en consultoria i negoci digital que porta dos anys consecutius en la shortlist dels Google Premier Awards d'EMEA, els anomenats Oscars de la publicitat digital. Ens proposa estratègies per avançar en el món de l'emprenedoria i també ens explica el seu compromís amb iniciatives socials com ara promoure una educació individualitzada i on s'accepti la diferència.

 • Campanya de finançament per a projectes digitals sense ànim de lucre
  Escolta àudio

  Campanya de finançament per a projectes digitals sense ànim de lucre

  A "Emprèn iternet" parlem amb Carles Salvadó, president de la Fundació.Cat, que ens presenta una campanya adreçada a entitats sense ànim de lucre per finançar-los projectes digitals. I també repassem tot el que s'està fent des de la Fundació per arrelar el català a les xarxes.

 • Santi Millán, actor i empresari: "Cal tenir la ment oberta i jugar-se-la sempre"
  Escolta àudio

  Santi Millán, actor i empresari: "Cal tenir la ment oberta i jugar-se-la sempre"

  Xantal Llavina entrevista l'actor Santi Millán per repassar la seva trajectòria artística de més de trenta anys i per parlar de la seva faceta més emprenedora com a productor de programes de televisió. Ara se'l pot veure a la sèrie de TV3 "Benvinguts a la família", però treballa en altres projectes que ens explica. Assegura que és un home de sort ja que mai ha tingut problemes de feina, cosa que en la seva professió és atípic. Obertament parla de la crisi dels 50 i de la seva forma d'encarar el dia a dia: prendre's la vida amb humor, que no s'ha de confondre amb serietat. També coneixerem la seva passió des de fa uns anys: les curses extremes amb bicicleta.

 • SheSTEM-#SomDones: Promoure estudis tecnològics entre les dones
  Escolta àudio

  SheSTEM-#SomDones: Promoure estudis tecnològics entre les dones

  A "Connexions", Fran Soley ens presenta Bet Matoses, fundadora de SheSTEM, un projecte per promoure les ciències, l'enginyeria, la tecnologia i les matemàtiques entre les estudiants joves. Amb aquesta secció el "Revolució" se suma a la campanya #Somdones en què prenen part els programes de Catalunya Ràdio d'aquesta setmana.