Startups

 • Room Monitor: solucions intel·ligents per a apartaments turístics
  Escolta àudio

  Room Monitor: solucions intel·ligents per a apartaments turístics

  A la secció sobre "start-ups" hem parlat d'apartaments turístics i d'una nova app que ofereix un servei adreçat als propietaris d'aquests apartaments. Yolanda Pérez, de BStartup, ens ha portat Nacho Suárez, fundador i CEO de Room Monitor. Aquesta app controla en temps real els nivells sonors dels allotjaments turístics. Alerta de possibles incidències nocturnes i, per exemple, apaga l'aire condicionat quan el client surt de l'apartament. Es tracta d'una aplicació que et permet gestionar el teu apartament des del mòbil. El client pot controlar l'aire condicionat, pot entrar a l'apartament, pot rebre alarmes del que passi a dins i de les incidències que hi puguin sorgir.

 • Com convèncer els inversors? Signaturit: 2.8 milions d'euros
  Escolta àudio

  Com convèncer els inversors? Signaturit: 2.8 milions d'euros

  Parlem amb Juan Zamora, CEO de Signaturit, una empresa que ens ha portat Yolanda Pérez dins la seva secció Bstartup. Cansat d'haver d'imprimir contractes, firmar-los a mà i escanejar-los, es va preguntar si algú havia inventat un sistema senzill i amb validesa legal per poder-ho fer des de la mateixa pantalla del ordinador. La idea va ser tan bona que acaben de ser guardonats per Esade com la millor Startup del 2017. Des del seu llançament, fa 4 anys, han aconseguir reunir 4.1 milions d'euros i acaba de tancar una segona ronda de finançament per valor de 2,8 milions. Per saber com ha aconseguit convèncer als inversors, cal escoltar-lo!

 • Call2World: rebaixa la teva factura de telèfon un 35%
  Escolta àudio

  Call2World: rebaixa la teva factura de telèfon un 35%

  A Bstartup, Yolanda Pérez, del programa d'emprenedors Bstartup de Banc Sabadell, ens porta Manuel Garriga, CEO de Call2World, una empresa que ofereix solucions a d'altres perquè les seves factures telefòniques siguin molt més reduïdes. Sense canviar d'operador i gràcies a un servei de "software", analitzen les factures gratuïtament i calculen quant es poden estalviar les pimes o els autònoms si ajusten els plans de preus a l'ús real. Segons expliquen, el ventall va del 28 al 80%, si s'és capaç de triar bé. El seu objectiu és arribar a facturar 10 milions d'euros en només dos anys. Si vols estalviar en telèfon, escolta l'entrevista!

 • Corner Job: saber si tens feina en només 24 hores
  Escolta àudio

  Corner Job: saber si tens feina en només 24 hores

  A la secció Bstartup, Yolanda Pérez, del programa d'emprenedors del Banc Sabadell, ens ha portat Corner Job, una startup que posa en contacte persones i empreses i fa que els candidats a una feina sàpiguen en 24 hores si els han agafat o no. Sergio González, COO de Corner Job, ens ha explicat com funciona aquesta plataforma que té en la rapidesa la seva eina principal. Les xifres són impressionants: 7 milions de descàrregues, més de 50.000 nous anuncis al mes, 150.000 empreses registrades... i una injecció que acaben de rebre, de 19 milions de dòlars, per part d'inversors molt importants.

 • Plataforma catalana de viatges exòtics a un clic
  Escolta àudio

  Plataforma catalana de viatges exòtics a un clic

  I a la secció "Bstartup", amb Yolanda Pérez, hem analitzat el cas d'una agència de viatges que funciona exclusivament en línia i que ofereix viatges exclusius a preus reduïts. Exoticca, de Xavier Fàbrega, és una plataforma catalana de viatges "online" amb milers de seguidors a les xarxes socials. Com ho han aconseguit? Escolta'ls.

 • WeSmartPark: Es pot aparcar a meitat de preu a Barcelona
  Escolta àudio

  WeSmartPark: Es pot aparcar a meitat de preu a Barcelona

  A "Bstartup", amb Yolanda Pérez, directora del programa per a emprenedors "Bstartup", hem descobert una manera revolucionària d'aparcar a les ciutats. Milers de places noves i a meitat de preu són els eixos d'una proposta empresarial que no para de créixer, es diu WeSmartPark. Actualment gestionen més d'1.200 places de pàrquing en 70 aparcaments de Barcelona i Madrid, que lloguen als seus més de 50.000 usuaris. Pots saber on aparcar amb la seva aplicació i pots guanyar diners compartint plaça de pàrquing, escolta la secció!

 • En 20 dies tens un conte personalitzat per al teu fill
  Escolta àudio

  En 20 dies tens un conte personalitzat per al teu fill

  A la secció BStart-up parlem amb la fundadora d'una empresa dedicada a escriure contes infantils personalitzats. Yolanda Pérez ens porta Muriel Bourgois, fundadora i CEO de Micuento. Una idea innovadora, ja que parlar de tecnologia i parlar de "start-ups" inclou contes adreçats a nens petits. Es poden trobar llibres en diferents idiomes i amb les fotos del teu fill o filla, i membres de la família. Pot fer créixer l'interès per la lectura dels menors.

 • Marc Elena: "A les xarxes es tracta de gastar-ne 1.000 per guanyar-ne 100.000"
  Escolta àudio

  Marc Elena: "A les xarxes es tracta de gastar-ne 1.000 per guanyar-ne 100.000"

  A la secció "BStartup", amb Yolanda Pérez, hem conegut el cas d'Adsmurai de Marc Elena, una empresa que gestiona publicitat en línia, que és partner d'empreses digitals tan potents com Facebook, Youtube o Instagram, i que en menys de tres anys de vida ha tingut una trajectòria molt notable. Diu que, d'aquí 3 anys, el 80 per cent del mercat publicitari digital estarà en mans de Google i de Facebook i ens explica com podem guanyar visibilitat.

 • Captio, la solució dels tiquets despeses, ha crescut un 1.000%!
  Escolta àudio

  Captio, la solució dels tiquets despeses, ha crescut un 1.000%!

  A la secció BStartup hem conegut una empresa de Tortosa que en aquest moment lidera el mercat de l'estat espanyol de gestió automatitzada de despeses de viatge d'empresa. Amb només un clic, el treballador en mobilitat pot digitalitzar els tiquets de les seves despeses de viatge des del seu smartphone. Uneix en un únic flux la supervisió i comptabilitat de les despeses, sense paperassa, sense tasques manuals i sense fraus, permetent estalviar temps i diners. #RevolucióCàtRadio

 • Blockchain serà una revolució per estalviar-nos temps i diners
  Escolta àudio

  Blockchain serà una revolució per estalviar-nos temps i diners

  A BStartup, parlem en exclusiva amb Montse Guàrdia, directora de Digital Challenge de Banc Sabadell, la persona que ha entrevistat Vitalik Buterin al MWC. Buterin és una de les figures més influents del món de la tecnologia, una eminència del Blockchain. La seva idea principal es basa a fer que la lògica dels negocis quedi completament codificada. El 4FYN han estat moltes hores de continguts i ponències de les empreses més innovadores. #RevolucioCatradio

 • Yolanda Pérez: "Som un país emprenedor i cada cop hi ha més gent que emprèn"
  Escolta àudio

  Yolanda Pérez: "Som un país emprenedor i cada cop hi ha més gent que emprèn"

  A la secció Bstartup, amb Yolanda Pérez, descobrim el cas d'una empresa que en pocs anys ha protagonitzat una carrera amb molt èxit. La seva aposta per oferir productes contra la pirateria i defensar la teva reputació a la xarxa, Redpoints amb Josep Coll. Eliminen més de 140.000 continguts al mes. #RevolucioCatradio