Lluís Juncà: "El sector agroalimentari català, amb 163.000 treballadors, s'ha de posar en valor"
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Lluís Juncà: "El sector agroalimentari català, amb 163.000 treballadors, s'ha de posar en valor"

Lluís Juncà: "El sector agroalimentari català, amb 163.000 treballadors, s'ha de posar en valor"

Parlem de la importància del sector agroalimentari en el teixit empresarial català. I ho fem parlant concretament del cas de Llagurt, una empresa de venda de iogurts gelats i batuts fundada fa deu anys per dues emprenedores gironines que s'ha consolidat fins al punt que avui disposa de trenta llocs de venda. Una de les cofundadores ens explica per què ha triomfat la seva aposta per aquest negoci, que es basa, sobretot, a oferir productes de qualitat elaborats amb matèria primera de proximitat.

Anar al contingut