L'entrevista del "Revolució 4.0"

 • Joan Laporta: "Em tornaria a presentar per presidir el Barça"
  Escolta àudio

  Joan Laporta: "Em tornaria a presentar per presidir el Barça"

  "Ara sí, em tornaria a presentar per presidir el Barça." Joan Laporta diu això a Xantal Llavina en el programa especial "Revolució 4.0" de la Primera Marató d'Emprenedors que es va fer ahir a l'antiga Fàbrica d'Estrella Damm per acomiadar temporada. Laporta ha parlat a l'entrevista del seu vessant de conferenciant i del TEDX Tarragona que va fer, on parla de lideratge esportiu, talent i joves. Ha destacat que cal ànima i valors per tirar endavant grans projectes com a consells als emprenedors . A més, ha fet un repàs de l'actualitat blaugrana. Ha parlat sobre Valverde, de les bones relacions amb Pep Guardiola i Carles Puyol, i que està llest per presentar-se a unes noves eleccions a la presidència del FC Barcelona, amb un estat d'ànim positiu, i que proposaria exjugadors blaugranes amb qui té bona relació. Respecte a si demà hi hagués eleccions, ha dit: "No m'agraden els que hi ha, estic preparat i he de tornar a posar a disposició del club el model que he construït i l'experiència acumulada del projecte." Laporta també s'ha referit a la moció de censura que pretén presentar Agustí Benedito, però diu que el que està fent és "un sondeig" i que és difícil que prosperi la moció. Però diu que si es convoca un vot de censura, que està a favor de censurar aquesta junta directiva. També afirma que s'han de revisar els contractes amb Qatar de Rosell i Bartomeu i que s'ha de cuidar més la Masia, el planter de casa i conservar-lo. Tot amb les imitacions de Pep Plaza i amb Jordi Pi! No t'ho perdis!

 • Gay de Liébana: "Apple està a punt de superar l'economia espanyola!"
  Escolta àudio

  Gay de Liébana: "Apple està a punt de superar l'economia espanyola!"

  L'economista Josep Maria Gay de Liébana ha parlat amb Xantal Llavina de la situació econòmica que vivim actualment. Realment hem sortit ja de la crisi? El que hem viscut ha estat un aperitiu del que ens espera? Què ens aportarà l'economia 4.0? Sempre sincer i molt clar, Gay de Liébana ens ha explicat que es preocupant que les empreses acabin sent més potents que els països i que en menys d'un any Apple, econòmicament parlant, serà més gran que l'economia de l'estat espanyol, ja que amb una capitalització en borsa de més de 800.000 milions d'euros, superarà el PIB espanyol en pocs mesos. A més, hem parlat amb ell de les xifres d'atur, de les feines de futur amb més sortida i del gran problema de les pensions. Diu que, com que la gent viurà molts més anys, no hi haurà pensions per tothom i caldrà treballar fins als 70 anys. També hem parlat de seva altra gran passió: el futbol, i de la situació del Banc Popular i els seus perjudicats. Malgrat que no és un home actiu a les xarxes està a totes i no dubta a l'hora de dir que aviat en veurem desaparèixer algunes de les utilitzades actualment, com, per exemple, Twitter. Tot, amb Pep Plaza i Jordi Pi, no et perdis les dades de l'entrevista!

 • Per què triomfa el turisme a Catalunya?
  Escolta àudio

  Per què triomfa el turisme a Catalunya?

  Avui parlem de com un programa de TV3, amb Turisme de Catalunya, va aconseguir portar grans "influencers", youtubers, instagramers, bloguers, presentadors de televisió i actors de tot el món a Catalunya. Xantal Llavina entrevista Ivana Miño, presentadora del "Catalunya Experience", Xavier Brichs, director i realitzador del programa, i Miquel Alabern, director de Promoció de l'Agència Catalana de Turisme. Van ser 22 capítols. Dues temporades. Imatges espectaculars. Emoció. Espectacle. Ens expliquen que un dels secrets del programa va ser que els convidats sabien on anaven, però no el que es trobarien, i que, per tant, tot era molt real. També ens diuen que la utilització de drons, GoPros i "time lapses" els va obrir una nova forma de fer televisió. A més ens anuncien que aviat veurem com a nous "influencers" de turisme a Catalunya Carles Puyol i Vanessa Lorenzo, i que el Barça cada vegada s'involucra més en temes de turisme. Asseguren que aquest any 2017 serà l'any de més turisme a Catalunya i que marcarem rècords històrics de visitants. Tot, amb Pep Plaza i Jordi Pi. No t' ho perdis!

 • Vanesa Lorenzo: "El ioga revoluciona la ment i el sexe"
  Escolta àudio

  Vanesa Lorenzo: "El ioga revoluciona la ment i el sexe"

  Vanesa Lorenzo és una de les grans influenciadores del moment a internet, amb més de 230 mil seguidors a Instagram i milers de seguidors al seu canal de YouTube de vida saludable. Amb només 18 anys ja treballava a París de model, però ara la seva vida professional va molt més enllà: empresària, model, dissenyadora, autora d'un blog molt visitat, "Una mujer, muchas mujeres" i del llibre "Yoga, un estilo de vida", que ja porta sis edicions en només sis mesos. Lorenzo parla amb Xantal Llavina de com gestiona aquesta transformació digital d'èxit a la seva carrera, de les seves inquietuds i de la tasca d'emprenedora. Afirma que, a un físic, s'hi han de sumar valors. Destaca que a les dones, laboralment, encara els queda molt per a la igualtat, i que ella es considera una dona espiritual i honesta. Parella de l'exfutbolista Carles Puyol, ens diu que, al principi, li molestava l'etiqueta de "dona de", però que ara ja no. Tot i que pensa que és injust que es parli en femení i no en masculí, en aquest sentit, a la societat. Se sincera i parlem amb ella dels beneficis personals i professionals que aporta fer ioga, a la ment i al sexe, en una època en què tot va molt ràpid i cal desconnectar. I també, dels seus consells per portar una vida saludable en alimentació. També conversem de les seves fotografies més personals i professionals. Tot, amb Pep Plaza i Jordi Pi. No et perdis la sinceritat de Lorenzo en aquesta entrevista!

 • El Cocinero Fiel: "Quan penjo un vídeo, em mira un Camp Nou sencer"
  Escolta àudio

  El Cocinero Fiel: "Quan penjo un vídeo, em mira un Camp Nou sencer"

  Més de 100.000 persones segueixen el youtuber català Txaber Allué, conegut com a Cocinero Fiel. Xantal Llavina l'ha entrevistat per parlar de la revolució de les receptes de cuina que es viu a internet, on hi ha molt consum per part d'usuaris a Catalunya i a l'estat espanyol. Diu: "Jo ja soc un iaio, en això". Allué, que va obrir el blog el maig del 2007, fa 10 anys, ara ja no és un bloguer, sinó un youtuber reconegut que viu també dels patrocinis del seu canal, que oscil·len entre els 1.000 i els 4.000 euros mensuals. Diu que és la xifra habitual, excepte el Rubios, que podria arribar a guanyar 35.000 al mes. Ens explica que ho va petar amb una truita de patates. El que l'ha fet gran és que va ser un pioner a Youtube gastronòmic i que ara els cuiners ja són "influencers". Tot també amb Pep Plaza i Jordi Pi. Si vols ser youtuber o saber com funciona aquest món, no et perdis l'entrevista!!

 • Love of Lesbian: "Treballem per emocionar i l'èxit a les xarxes n'és una conseqüència"
  Escolta àudio

  Love of Lesbian: "Treballem per emocionar i l'èxit a les xarxes n'és una conseqüència"

  Al programa Revolució 4.0 Xantal Llavina ha entrevistat Santi Balmes, Uri Bonet i Jordi Roig, tres dels components de Love of Lesbian, un grup de música emprenedor que sap reinventar-se i evolucionar, que aposta per una combinació entre innovació, música i emoció. Ens han explicat que l'èxit no està en les xarxes socials, sinó en els bons temes i directes. Adverteixen, però, que en temes digitals s'està començant una mena de dictadura 2.0 i que s'ha de ser conscient del rastre digital que anem deixant. Segons ens diuen, els discos abans eren la finalitat d'un grup, però ara són una eina per poder fer concerts i anar de gira. Ens han avançat algunes novetats, com un concert en "streaming" pel mes de juny; la gravació de dues cançons per una pel·lícula d'animació i una gira per Llatinoamèrica que inclourà el Perú i Mèxic. Amb Jordi Pi i Pep Plaza també han parlat del fet que Mark Zuckeberg va censurar la pàgina del grup a Facebook ja que pel nom van deduir que es tractava de contingut inapropiat, però, gràcies a un tweet esclaridor, la van tornar a obrir.

 • Phil González, creador d'#Iger: "Les marques paguen de 300 a 50.000 euros per fotos a Instagram"
  Escolta àudio

  Phil González, creador d'#Iger: "Les marques paguen de 300 a 50.000 euros per fotos a Instagram"

  Al programa "Revolució 4.0", Xantal Llavina ha entrevistat Phil González, l'emprenedor i fundador d'Instagramer, el club de fans més gran del món d'aquesta xarxa social que té 700 milions d'usuaris a tot el món. Amb ell hem parlat del fenomen Instagram, on cada dia es pengen arreu del món més de 95 milions de fotografies, i diu que Instagram és ja un gran centre d'entreteniment. Phil Rodríguez ens ha donat les claus per triomfar-hi. Diu que només calen tres "h" i ens explica què cal fer per arribar a 200.000 seguidors a Instagram. Avui en dia les fotografies per publicitat a Instagram es paguen de 300 a 50.000 euros i s'han convertit en un reclam publicitari de "celebrities" i persones anònimes. Augura un gran futur a aquesta xarxa de transformació digital de persones, empreses i publicitat. Tot també amb Pep Plaza i Jordi Pi. No t'ho perdis!

 • Jordi Évole: "Hem proposat un 'Salvados' català a TV3"
  Escolta àudio

  Jordi Évole: "Hem proposat un 'Salvados' català a TV3"

  Al programa Revolució 4.0 d'aquest dijous Xantal Llavina ha entrevistat el periodista Jordi Évole, que apareix entre les 100 persones més creatives, segons la revista "Forbes". Amb ell parlem de periodisme de denúncia, de censura i dels 10 anys que farà l'any que ve el seu format "Salvados", amb gran èxit i que ha revolucionat consciències com ara amb el cas del metro de València o l'Astral. Évole se sincera i ens diu que la censura sempre està vinculada al poder econòmic, més que al polític, i que en tots aquests anys de temes només ha rebut una amenaça. Parla que sovint els mitjans més petits, els diaris digitals, són els que acaben fent més investigació i que sovint els periodistes no ho tenen gens fàcil per investigar des de les redaccions. Però creu que en el futur la tecnologia ben utilitzada ens ajudarà a fer un periodisme més transparent. Afirma que a ell l'audiència li ha donat llibertat i que es veu, en un futur, treballant darrere de programes de televisió. Diu que li agradaria molt fer amb la seva productora Del Barrio un programa a TV3 i que ja han presentat la proposta d'un "Salvados" a la catalana a TVC, amb un altre presentador. Ens explica les entrevistes que més li han marcat i també què ha significat l'èxit professional per ell en un programa on treballen 40 persones, i que és sobretot periodista, però indirectament l'ha convertit en empresari. Jordi Évole acaba l'entrevista cantant amb Pep Plaza i Jordi Pi!!! No t'ho perdis!!!

 • Internet dona molt poder a les dones
  Escolta àudio

  Internet dona molt poder a les dones

  Al programa "Revolució 4.0" d'aquest dijous, Xantal Llavina ha entrevistat la cuinera Ada Parellada i l'escriptora Roser Amills. Dues dones que triomfen en la seva professió i que tenen una presència molt alta a la xarxa, on exposen les seves respectives professions. Un estudi de Nominalia conclou que "la xarxa és femenina", a causa del creixement de la presència de les dones a internet, a més de l'augment de les dones a un ritme molt més gran que el dels homes. Amb elles hem parlat de les seves feines, i també de la presència, sovint encara insuficient, de les dones en els mitjans de comunicació en temes d'opinió. Parellada i Amills coincideixen que les xarxes estan fetes per a les dones, que a internet no hi ha ni diferència de gènere, ni impediments de cap tipus. El comerç electrònic és un dels segments en què les dones han començat a marcar les pautes de consum. Tot això, amb Pep Plaza i Jordi Pi! No us ho perdeu!

 • Catalunya: Top Ten Mundial de xarxes en Turisme
  Escolta àudio

  Catalunya: Top Ten Mundial de xarxes en Turisme

  Al Revolució 4.0, Xantal Llavina ha entrevistat el director executiu de l'Agència de Turisme de Catalunya, Patrick Torrent, amb qui hem parlat de com s'està promocionant el país arreu del món i amb l'ús de les xarxes socials. Catalunya en turisme està situada al top ten de xarxes mundials, concretament a la posició número 8, el número 1 l'encapçala Austràlia. També ens ha destacat que Catalunya apostarà el proper 2018 pel turisme cultural. Ara mateix ens visiten 18 milions de turistes internacionals cada any i generen un gran benefici econòmic de 300.000 milions d'euros. Som el segon destí turístic preferit d'Europa, i això es trasllada a les xarxes, Catalunya Experience té 1 milió de seguidors a Facebook i més de 220.000 a Instagram, amb 1,6 milions de fotos etiquetades. També parlem dels grans ambaixadors catalans i del turisme del futur amb realitat virtual. N'hem parlat amb Pep Plaza i Jordi Pi. No t'ho perdis!

 • Quim Masferrer: "El foraster m'ha canviat la vida professionalment i personalment"
  Escolta àudio

  Quim Masferrer: "El foraster m'ha canviat la vida professionalment i personalment"

  L'actor Quim Masferrer, que torna el 26 d'abril amb la cinquena temporada d'"El foraster" és entrevistat per Xantal Llavina. Masferrer explica que comença amb un especial al barri de la Barceloneta i que es visitaran pobles de les Terres de l'Ebre, la Cerdanya, alguns com Guils, Horta de Sant Joan, Calella de Palafrugell entre d'altres. El programa, que ha aconseguit rècords d'audiència a TV3, diu Masferrer que li ha canviat la vida professionalment i personalment, i que darrera del programa hi ha molta veritat. També recorda persones que ha entrevistat que han acabat sent amics. Es considera un artesà que té la necessitat de dir coses i és confessa més pallasso que actor. Confessa també, per primera vegada, que als 17 anys ja va proposar al "Persones humanes" de Mikimoto fer una secció de pobles catalans, però que mai va rebre resposta. Parla dels seus referents professionals i personals, d'èxit i fracàs, i que des de ben petit volia fer teatre i ser comediant. Ell mateix acaba fent molt i molt de comediant en aquesta entrevista, també amb Pep Plaza i Jordi Pi. No us la perdeu!

 • Marc Vidal: "Els robots no ens trauran feina, ens faran més humans"
  Escolta àudio

  Marc Vidal: "Els robots no ens trauran feina, ens faran més humans"

  Al programa Revolució 4.0 Xantal Llavina ha entrevistat Marc Vidal, emprenedor, inversor i conferenciant, i autor d'un bloc de divulgació econòmica que té moltíssims seguidors. Amb ell hem parlat del futur econòmic i social i ens ha dit: "Els robots ens faran més humans, no ens trauran la feina, en crearan de noves per a les persones." També que haurem de buscar una nova manera de treballar i comunicar-nos. Considera que d'aquí uns anys ho comprarem tot per Internet i que a les botiges del futur viurem experiències però no hi comprarem. També diu que desapareixeran les monedes i els bitllets abans de 5 anys a l'hora de fer pagaments i que algunes xarxes socials acabaran sent residuals. Juntament amb l'humor del Pep Plaza i el "social media" Jordi Pi. No et perdis l'entrevista!

 • Júlia Creus, a Hollywood, i novetats tercera temporada de "Merlí"!
  Escolta àudio

  Júlia Creus, a Hollywood, i novetats tercera temporada de "Merlí"!

  En el programa "Revolució 4.0" hem parlat d'una sèrie d'èxit que ben aviat comença a rodar la tercera temporada: "Merlí". Xantal Llavina ha entrevistat l'actriu Júlia Creus i Jordi Salvat, editor de continguts digitals de TV3. Hem analitzat com, a banda de les audiències convencionals, cal tenir molt en compte les reproduccions a la xarxa, on triomfen. Han anunciat que hi haurà un "Merlinari", un programa nou perquè joves i espectadors opinin després de la sèrie. A més, la Júlia Creus, amb 23 anys, ha confirmat que anirà a treballar a Hollywood!! en una pel·lícula que s'està preparant. Ens explica, també, molts secrets de la sèrie. Fa uns quants mesos, Netflix va adquirir els drets de "Merlí" per a Amèrica Llatina i els Estats Units. Ho fem també amb Pep Plaza i Jordi Pi. No et perdis l'entrevista!

 • Holacuore, "influencer": De 100 a 120.000 seguidors en tres anys
  Escolta àudio

  Holacuore, "influencer": De 100 a 120.000 seguidors en tres anys

  Al programa "Revolució 4.0" hem parlat de l'èxit dels "influencers" a internet. Xantal Llavina ha entrevistat Marta Escalante, "influencer" social media, coneguda com a Holacuore, que es dedica a donar consells de moda i de bellesa amb molt d'èxit a la xarxa. Té més de 120.000 seguidors i les marques de publicitat treballen a través d'ella. Ens ha explicat que ser "influencer" s'ha convertit en una professió on pots guanyar fins a 60.000 euros a l'any, que és una sortida laboral avui en dia. Diu que té molts beneficis però que també és una feina estressant com qualsevol altra. També ens ha revelat els secrets d'una bona foto a la xarxa i com s'ha de fer per comunicar. Ho hem fet juntament amb Pep Plaza i Jordi Pi.

 • Joel Joan: " De l'1 al 10, sóc un 12 d'egocèntric i insegur"
  Escolta àudio

  Joel Joan: " De l'1 al 10, sóc un 12 d'egocèntric i insegur"

  En el programa Revolució 4.0, Xantal Llavina ha entrevistat l'actor Joel Joan per parlar de com crea una sèrie de televisió i el seu vessant emprenedor. El creador, director, guionista i protagonista de sèries com "El crac", "Porca misèria" i "Plats bruts" se sincera i diu que: arrisca quan crea, que es dona feina perquè els directors no n'hi donen, li agradaria treballar amb Villaronga i Balagueró. Té una pel·lícula al calaix que voldria fer. Si guanyés un Oscar (un dels seus somnis) podria desitjar des d'allà la independència de Catalunya. Es considera un volcà creatiu i pensa que s'assembla molt al seu personatge d'"El crack" de TV3, que la paròdia, fins i tot, queda curta. En l'entrevista, el Joel es despulla en alguns temes, li hauria agradat ser Javier Bardem i descobrim els seus secrets a la Caixa Digital amb Jordi Pi.

Anar al contingut