Anar a la navegació principalAnar al contingut
Revolució 4.0

Love of Lesbian: "Treballem per emocionar i l'èxit a les xarxes n'és una conseqüència"

Durada: 39 min
25/05/2017
Al programa Revolució 4.0 Xantal Llavina ha entrevistat Santi Balmes, Uri Bonet i Jordi Roig, tres dels components de Love of Lesbian, un grup de música emprenedor que sap reinventar-se i evolucionar, que aposta per una combinació entre innovació, música i emoció.
Ens han explicat que l'èxit no està en les xarxes socials, sinó en els bons temes i directes. Adverteixen, però, que en temes digitals s'està començant una mena de dictadura 2.0 i que s'ha de ser conscient del rastre digital que anem deixant.
Segons ens diuen, els discos abans eren la finalitat d'un grup, però ara són una eina per poder fer concerts i anar de gira. Ens han avançat algunes novetats, com un concert en "streaming" pel mes de juny; la gravació de dues cançons per una pel·lícula d'animació i una gira per Llatinoamèrica que inclourà el Perú i Mèxic.
Amb Jordi Pi i Pep Plaza també han parlat del fet que Mark Zuckeberg va censurar la pàgina del grup a Facebook ja que pel nom van deduir que es tractava de contingut inapropiat, però, gràcies a un tweet esclaridor, la van tornar a obrir.

Àudios

Vídeos