Germans Torres: "Els restaurants no som el problema, hem fet el que ens han demanat i més"
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Germans Torres: "Els restaurants no som el problema, hem fet el que ens han demanat i més"

Germans Torres: "Els restaurants no som el problema, hem fet el que ens han demanat i més"

Entrevistem els bessons més coneguts de l'alta gastronomia catalana, amb dues estrelles Michelin, els germans Torres, que aquesta setmana reobren el seu restaurant després de les setmanes d'aturada obligada per la pandèmia. Els cuiners expliquen que han perdut molts diners, però també com han sabut trobar la cara positiva de la situació que vivim i com van aprofitar el confinament per repensar idees. A la seva secció Dani Marco explica que l'economia catalana relacionada amb l'espai pot fer créixer unes 75 empreses amb 1.200 treballadors. El publicista Jordi Urbea diu que les vendes per internet són d'uns 12.000 milions d'euros a l'estat espanyol, un rècord històric. Marc Griful ens parla de les tendències en comerç elèctronic i de les noves vendes a Instagram.

Anar al contingut