Anar a la navegació principalAnar al contingut
Revolució 4.0

Germans Torres: "Els restaurants no som el problema, hem fet el que ens han demanat i més"

Durada: 54 min
29/11/2020
Entrevistem els bessons més coneguts de l'alta gastronomia catalana, amb dues estrelles Michelin, els germans Torres, que aquesta setmana reobren el seu restaurant després de les setmanes d'aturada obligada per la pandèmia. Els cuiners expliquen que han perdut molts diners, però també com han sabut trobar la cara positiva de la situació que vivim i com van aprofitar el confinament per repensar idees. A la seva secció Dani Marco explica que l'economia catalana relacionada amb l'espai pot fer créixer unes 75 empreses amb 1.200 treballadors. El publicista Jordi Urbea diu que les vendes per internet són d'uns 12.000 milions d'euros a l'estat espanyol, un rècord històric. Marc Griful ens parla de les tendències en comerç elèctronic i de les noves vendes a Instagram.

Àudios

Vídeos