Ruscalleda-Balam: "El restaurant Sant Pau tanca, però tenim nous projectes"
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

Ruscalleda-Balam: "El restaurant Sant Pau tanca, però tenim nous projectes"

Ruscalleda-Balam: "El restaurant Sant Pau tanca, però tenim nous projectes"

Xantal Llavina entrevista dos dels cuiners catalans més prestigiosos: Carme Ruscalleda i Raül Balam. Carme Ruscalleda ens explicarà per què ha decidit tancar el seu restaurant Sant Pau després de trenta anys. La cuinera que compta amb més estrelles Michelin del tot el món posa punt final a la història d'aquest restaurant per encarar nous reptes professionals que ens desvela al programa. El seu fill, el també prestigiós xef Raül Balam, valora la decisió presa per la seva mare i ens explica els seus propis projectes. Tots dos coincideixen que la passió i la tenacitat són fonamentals a la seva feina, i que ara que encara estan intactes és el moment de tancar per deixar pas a nous objectius. Afirmen que en cuina la tecnologia està molt present, fins i tot a l'hora de fer una truita.