Master Class Niño-Becerra

 • Santiago Niño-Becerra: "La imatge del Tribunal Suprem ha quedat destrossada"
  Escolta àudio

  Santiago Niño-Becerra: "La imatge del Tribunal Suprem ha quedat destrossada"

  En plena polèmica sobre el cas de les hipoteques, l'economista Santiago Niño-Becerra ens fa la seva "master class" per valorar el canvi de parer del Tribunal Suprem sobre qui ha de pagar els impostos de les hipoteques i la posterior decisió del govern de Pedro Sánchez que va anunciar un decret per obligar els bancs que siguin ells qui paguin. Niño-Becerra analitza totes les reaccions i postures i ens explica a què atribueix el canvi d'opinió del Suprem i quines seran les conseqüències per als usuaris. Segons Becerra: "Venen eleccions i el govern ha pres la decisió perquè la gent no estigui indignada".

 • Santiago Niño-Becerra: "La solució econòmica de les regions viables la té Europa"
  Escolta àudio

  Santiago Niño-Becerra: "La solució econòmica de les regions viables la té Europa"

  A la seva secció "MasterClass", l'economista Santiago Niño-Becerra ens aclareix si continua afirmant o no el que va pronosticar fa gairebé un any: que a finals de la tardor Catalunya seria independent econòmicament. També ens explica en detall que la solució de les regions amb dèficit fiscal la té Europa i les estructures que es necessiten. I, per acabar, analitza els preus dels habitatges i la discriminació salarial que pateixen les dones, que es reflecteix en una dada: per cobrar el mateix que un home, una dona ha de treballar 52 dies més a l'any.

 • Niño-Becerra: "Com Agbar, més empreses tornaran a tenir seu social a Barcelona"
  Escolta àudio

  Niño-Becerra: "Com Agbar, més empreses tornaran a tenir seu social a Barcelona"

  L'economista Santiago Niño-Becerra inicia la col·laboració mensual que farà al "Revolució 4.0" amb la seva #MasterClassBecerra. Assegura que, com acaba de passar amb Agbar, moltes empreses anunciaran que tornen a situar la seu social a Barcelona, tot i que la qüestió no és on tenen la seu sinó on es fa el negoci. Niño-Becerra, en aquesta primera intervenció, també ens dona la seva opinió sobre la necessitat de no apujar l'IRPF, analitza les dades d'atur i ocupació registrades aquest estiu i valora si, des del punt de vista econòmic, té sentit o no eliminar el canvi horari, entre altres qüestions.

Anar al contingut