L'entrevista del "Revolució 4.0"

 • Quim Masferrer: "El foraster m'ha canviat la vida professionalment i personalment"
  Escolta àudio

  Quim Masferrer: "El foraster m'ha canviat la vida professionalment i personalment"

  L'actor Quim Masferrer, que torna el 26 d'abril amb la cinquena temporada d'"El foraster" és entrevistat per Xantal Llavina. Masferrer explica que comença amb un especial al barri de la Barceloneta i que es visitaran pobles de les Terres de l'Ebre, la Cerdanya, alguns com Guils, Horta de Sant Joan, Calella de Palafrugell entre d'altres. El programa, que ha aconseguit rècords d'audiència a TV3, diu Masferrer que li ha canviat la vida professionalment i personalment, i que darrera del programa hi ha molta veritat. També recorda persones que ha entrevistat que han acabat sent amics. Es considera un artesà que té la necessitat de dir coses i és confessa més pallasso que actor. Confessa també, per primera vegada, que als 17 anys ja va proposar al "Persones humanes" de Mikimoto fer una secció de pobles catalans, però que mai va rebre resposta. Parla dels seus referents professionals i personals, d'èxit i fracàs, i que des de ben petit volia fer teatre i ser comediant. Ell mateix acaba fent molt i molt de comediant en aquesta entrevista, també amb Pep Plaza i Jordi Pi. No us la perdeu!

 • Marc Vidal: "Els robots no ens trauran feina, ens faran més humans"
  Escolta àudio

  Marc Vidal: "Els robots no ens trauran feina, ens faran més humans"

  Al programa Revolució 4.0 Xantal Llavina ha entrevistat Marc Vidal, emprenedor, inversor i conferenciant, i autor d'un bloc de divulgació econòmica que té moltíssims seguidors. Amb ell hem parlat del futur econòmic i social i ens ha dit: "Els robots ens faran més humans, no ens trauran la feina, en crearan de noves per a les persones." També que haurem de buscar una nova manera de treballar i comunicar-nos. Considera que d'aquí uns anys ho comprarem tot per Internet i que a les botiges del futur viurem experiències però no hi comprarem. També diu que desapareixeran les monedes i els bitllets abans de 5 anys a l'hora de fer pagaments i que algunes xarxes socials acabaran sent residuals. Juntament amb l'humor del Pep Plaza i el "social media" Jordi Pi. No et perdis l'entrevista!

 • Júlia Creus, a Hollywood, i novetats tercera temporada de "Merlí"!
  Escolta àudio

  Júlia Creus, a Hollywood, i novetats tercera temporada de "Merlí"!

  En el programa "Revolució 4.0" hem parlat d'una sèrie d'èxit que ben aviat comença a rodar la tercera temporada: "Merlí". Xantal Llavina ha entrevistat l'actriu Júlia Creus i Jordi Salvat, editor de continguts digitals de TV3. Hem analitzat com, a banda de les audiències convencionals, cal tenir molt en compte les reproduccions a la xarxa, on triomfen. Han anunciat que hi haurà un "Merlinari", un programa nou perquè joves i espectadors opinin després de la sèrie. A més, la Júlia Creus, amb 23 anys, ha confirmat que anirà a treballar a Hollywood!! en una pel·lícula que s'està preparant. Ens explica, també, molts secrets de la sèrie. Fa uns quants mesos, Netflix va adquirir els drets de "Merlí" per a Amèrica Llatina i els Estats Units. Ho fem també amb Pep Plaza i Jordi Pi. No et perdis l'entrevista!

 • Holacuore, "influencer": De 100 a 120.000 seguidors en tres anys
  Escolta àudio

  Holacuore, "influencer": De 100 a 120.000 seguidors en tres anys

  Al programa "Revolució 4.0" hem parlat de l'èxit dels "influencers" a internet. Xantal Llavina ha entrevistat Marta Escalante, "influencer" social media, coneguda com a Holacuore, que es dedica a donar consells de moda i de bellesa amb molt d'èxit a la xarxa. Té més de 120.000 seguidors i les marques de publicitat treballen a través d'ella. Ens ha explicat que ser "influencer" s'ha convertit en una professió on pots guanyar fins a 60.000 euros a l'any, que és una sortida laboral avui en dia. Diu que té molts beneficis però que també és una feina estressant com qualsevol altra. També ens ha revelat els secrets d'una bona foto a la xarxa i com s'ha de fer per comunicar. Ho hem fet juntament amb Pep Plaza i Jordi Pi.

 • Joel Joan: " De l'1 al 10, sóc un 12 d'egocèntric i insegur"
  Escolta àudio

  Joel Joan: " De l'1 al 10, sóc un 12 d'egocèntric i insegur"

  En el programa Revolució 4.0, Xantal Llavina ha entrevistat l'actor Joel Joan per parlar de com crea una sèrie de televisió i el seu vessant emprenedor. El creador, director, guionista i protagonista de sèries com "El crac", "Porca misèria" i "Plats bruts" se sincera i diu que: arrisca quan crea, que es dona feina perquè els directors no n'hi donen, li agradaria treballar amb Villaronga i Balagueró. Té una pel·lícula al calaix que voldria fer. Si guanyés un Oscar (un dels seus somnis) podria desitjar des d'allà la independència de Catalunya. Es considera un volcà creatiu i pensa que s'assembla molt al seu personatge d'"El crack" de TV3, que la paròdia, fins i tot, queda curta. En l'entrevista, el Joel es despulla en alguns temes, li hauria agradat ser Javier Bardem i descobrim els seus secrets a la Caixa Digital amb Jordi Pi.

 • Ferran Martínez: "Els bons sectors per invertir són l'internet de les coses, el big data i fintech"
  Escolta àudio

  Ferran Martínez: "Els bons sectors per invertir són l'internet de les coses, el big data i fintech"

  Reinventar-se professionalment és el futur. L'exjugador de bàsquet Ferran Martínez, en l'entrevista amb Xantal Llavina, ens ha parlat de la seva experiència professional. Després de més de quinze anys com a jugador d'elit i havent aconseguit un palmarès molt brillant, Martínez s'ha reinventat totalment. Ara es dedica a assessorar financerament esportistes d'elit que volen invertir el que han guanyat durant la seva carrera per assegurar-se un futur sense ensurts i donar finançament a empreses tecnològiques amb Lánzame. També hi eren Pep Plaza i la Caixa Digital de Jordi Pi. #RevolucióCàtRadio

 • Tinet Rubira: "El prime time de la TV s'ha beneficiat moltíssim de les xarxes socials"
  Escolta àudio

  Tinet Rubira: "El prime time de la TV s'ha beneficiat moltíssim de les xarxes socials"

  Tinet Rubira, director de Gestmusic Endemol Shine Group, l'home que està generant més audiències a l'estat espanyol amb "Tu cara me suena" i altres programes, ens parla del futur de la TV a l'entrevista amb Xantal Llavina. Afirma que les xarxes socials han donat molta vida al "prime time", que YouTube no és un competidor sinó un espai per detectar talent. Assegura que ara no es podria fer la TV dels 90, on s'innovava i s'arriscava més. Rubira creu que sovint som avorrits i troba a faltar programes per fer pensar i riure de manera adulta. També vaticina que la nostra vida serà un vídeo d'aquí a uns anys, juntament amb els personatges de Pep Plaza i la Caixa Digital de Jordi Pi al #RevolucioCatradio. No et perdis l'entrevista!

 • Niño Becerra: "Els sectors de més futur seran biotecnologia, logística, reciclatge i energies"
  Escolta àudio

  Niño Becerra: "Els sectors de més futur seran biotecnologia, logística, reciclatge i energies"

  Hem valorat econòmicament aquest MWC amb el gran economista i encertador de molts pronòstics, el catedràtic d'Economia Santiago Niño Becerra, i Xantal Llavina. Ens ha dit, entre d'altres coses, que a la quarta revolució industrial que vivim, la tecnologia va molt més ràpida del que les persones podem assimilar i els sectors de més futur professional seran la biotecnologia, la logística, el reciclatge i les energies. No et perdis l'entrevista! I "La caixa digital" de Jordi Pi. #RevolucioCatradio

 • Els secrets dels dos joves revolucionaris catalans que canviaran el món, segons la Revista Forbes!
  Escolta àudio

  Els secrets dels dos joves revolucionaris catalans que canviaran el món, segons la Revista Forbes!

  Joves, encara que immensament preparats. En el segon Revolució, l'Òscar Pierre i el Santi Herrero conversen amb Xantal Llavina. Formen part del grup de joves de menys de 30 anys que canviaran Europa en els pròxims anys segons la revista Forbes. El Santi té 28 anys i amb tres amics més ha desenvolupat la plataforma educativa EdPuzzle, que ha estat reconeguda en la categoria d'Emprenedors Socials. L'Óscar té 24 anys, la seva empresa ha estat reconeguda en la categoria de comerç electrònic. Descobrim els seus secrets també amb Jordi Pi i el nostre ProductPep, Pep Plaza. #RevolucioCatRadio

 • La Pegatina al Revolució 4.0:"Tenim molt d'èxit i descàrregues, a l'estat espanyol, Holanda i Mèxic"
  Escolta àudio

  La Pegatina al Revolució 4.0:"Tenim molt d'èxit i descàrregues, a l'estat espanyol, Holanda i Mèxic"

  Adrià Salas i Rubén Serra són dos dels components de La Pegatina, un dels grups de música catalans que més estan triomfant a tot el món. Han explicat al primer Revolució 4.0 de Xantal Llavina el seu màrqueting i la seva transformació digital per difondre la seva música arreu del planeta. També ho han fet amb en Tomeu Penya i Mariano Rajoy ( Pep Plaza) i a la secció la Caixa Digital de Jordi Pi. No us perdeu l'entrevista! #RevolucioCatRadio