Anar a la navegació principalAnar al contingut
Revolució 4.0

Jordi Cruz: "Soc tossut, tenaç i inconformista, i per mi l'èxit és ser feliç per dins"

Durada: 24 min
01/07/2018
"Revolució 4.0" surt de l'estudi per entrevistar Jordi Cruz a la cuina del restaurant Abac de Barcelona. Amb tres estrelles Michelin i una popularitat i presència mediàtica imparables, ha aconseguit fer realitat el somni que perseguia des dels catorze anys. A punt d'obrir un nou establiment que es dirà Atempo a Sant Julià de Ramis, ens explica com s'enfronta, dia a dia, a un ritme de treball vertiginós que combina cuina i televisió. Afirma que fer "Masterchef" no li ha tret un sol segon de fer el que més li agrada: crear a la cuina. Assegura que la clau de l'èxit és la passió, la tenacitat i voler passar-ho bé. Que no hi ha res millor que un plat porti el teu nom. Ens parla de tot sense embuts: feina, èxit professional i política catalana. Diu que no entén, com molta gent, que hi hagi polítics catalans a la presó i que cal diàleg. A Torra i a Sánchez els donaria de menú, irònicament, pa i aigua perquè parlin fins que trobin aquest diàleg.

Àudios

Vídeos