TOTS ELS ÀUDIOS

 • Andreu Buenafuente: "El talent em fascina, em posa calent"
  Escolta àudio

  Andreu Buenafuente: "El talent em fascina, em posa calent"

  Xantal Llavina entrevista Andreu Buenafuente, mestre de la comunicació, un dels grans referents de l'humor i emprenedor del món audiovisual. Ve al "Revolució" per parlar-nos de talent, emprenedoria, idees, somnis i dels valors que busca des de la seva productora El Terrat. Assegura que la seva filosofia personal és intentar liderar amb empatia i, sobretot, estar a la recerca del talent, que diu que no ens en sobra però que sempre s'obre camí. Ens diu que amb el pas dels anys cada cop valora i respecta més el que fan els que porten molts anys a la professió, que quan ell va començar li van faltar mestres i que avui en dia la gent es creu mestre i savi als 25 anys. Sobre el "Revolució 4.0" a TV3 que produeix El Terrat, la seva productora, Andreu Buenafuente diu que calia parlar de la revolució digital que vivim a la televisió.

 • Niño Becerra: "Les màquines acomiadaran persones"
  Escolta àudio

  Niño Becerra: "Les màquines acomiadaran persones"

  A la seva secció mensual, "Masterclass Becerra", l'economista Santiago Niño Becerra ens repassa l'actualitat començant per una notícia que hem sabut darrerament: el software d'Amazon va considerar que hi havia treballadors que no eren eficients i proposava acomiadar-los. També repassem l'art creat per màquines, la inversió responsable i que si volem salvar el planeta, hem de ser més pobres i acceptar que l'economia es refredi.

 • La ciberseguretat, més necessària que mai
  Escolta àudio

  La ciberseguretat, més necessària que mai

  A la secció "Connexions", Laura Gil ens porta Toni Garcia Estopà, CISO ("chief information security officer") de Damm, per parlar de ciberseguretat i de la importància que té en les empreses. Ens explica quines són les seves tasques principals, quines amenaces pateixen, quines solucions hi ha i també com encaren el futur. I és que, com ens diuen: la ciberseguretat ha vingut per quedar-se.

 • Cristina Salvador: "Hem d'enamorar els nostres treballadors"
  Escolta àudio

  Cristina Salvador: "Hem d'enamorar els nostres treballadors"

  A ADN Digital, amb Cristina Salvador, periodista i fundadora de l'agència Both, parlem d'un aspecte molt important: la comunicació en el si de les empreses. Ara, que l'OMS ha reconegut estar cremat a la feina com a malaltia crònica, és fonamental parlar de la comunicació interna per garantir la bona salut dels empleats. Ens explica la importància de cuidar els treballadors i d'"enamorar-los", ja que, en gran part, la reputació d'una marca depèn d'ells.

 • Anna Simón, guerra tecnològica Xina-EUA, dones emprenedores, controlar l'absentisme laboral
  Escolta àudio

  Anna Simón, guerra tecnològica Xina-EUA, dones emprenedores, controlar l'absentisme laboral

  Al programa 100 del "Revolució", Xantal Llavina entrevista Anna Simón, presentadora d'una de les grans apostes de TV3: "Persona infiltrada". Des de Madrid, on treballa ara també, assegura que està molt satisfeta de com va el programa i que s'ha de vigilar de no confondre èxit amb fama. Molt present a les xarxes, amb més de 2 milions de seguidors a Twitter, ens explica també com s'ho fa per gestionar aquesta allau de fans. Amb Josep Maria Ganyet parlem del conflicte tecnològic entre la Xina i els EUA i sabrem si els usuaris de Huawei han de patir o no, respecte a la seva relació amb Google. Coneixerem també Joana Amat, empresària del sector immobiliari i presidenta de FIDEM, fundació sense ànim de lucre que vol ajudar les dones emprenedores. I per acabar, sabrem com controlar l'absentisme laboral amb Xavier Sospedra, creador de TamTam, un software que permet saber si una persona està en el seu lloc de treball i si és puntual.

 • Joana Amat: "A FIDEM donem suport i finançament a les dones emprenedores"
  Escolta àudio

  Joana Amat: "A FIDEM donem suport i finançament a les dones emprenedores"

  A la secció "Emprèn internet", parlem amb Joana Amat, presidenta de FIDEM, Fundació Internacional de la Dona Emprenedora, una entitat sense ànim de lucre formada per dones empresàries de diferents àmbits que, coneixedores de les dificultats que troben les dones per compaginar família i empresa, les ajuden a ser competitives i a dur a terme els seus objectius. Joana Amat, empresària del sector immobiliari, ha estat guardonada amb la Creu de Sant Jordi.

 • Com acabarà el conflicte Huawei-EUA?
  Escolta àudio

  Com acabarà el conflicte Huawei-EUA?

  A la seva secció, "Ganyet time", l'expert digital Josep Maria Ganyet ens aclareix els dubtes i respon a les preguntes que tothom es fa sobre el conflicte tecnològic que enfronta la Xina i els EUA. Assegura que el tema Huawei és la punta de l'iceberg d'una guerra comercial en què tots hi perdrem, però també ens diu que els usuaris d'aquesta marca, igual que els d'altres marques xineses, no han de patir gaire perquè al final la tecnologia sempre aporta solucions.

 • Anna Simon: "L'èxit és viure content amb el que fas"
  Escolta àudio

  Anna Simon: "L'èxit és viure content amb el que fas"

  Xantal Llavina entrevista Anna Simon, presentadora d'una de les grans apostes de TV3, "Persona infiltrada", i conductora d'un dels altres èxits de la cadena: "Oh happy day". L'Anna ens atén des de Madrid, on hi és per motius de feina, i és que, segons ens confessa, no para mai de treballar. Assegura que està molt satisfeta amb la marxa del programa i que li agradaria que tingués una segona temporada. Ens diu també que, malgrat l'èxit que l'acompanya, sempre té dubtes sobre el que fa, que estudia els guions com si es preparés per a un examen i que s'ha de vigilar no confondre èxit amb fama. Molt present a les xarxes, amb més de 2 milions de seguidors a Twitter, ens explica també com s'ho fa per gestionar aquesta allau de fans.

 • TamTam, controlar digitalment l'absentisme laboral
  Escolta àudio

  TamTam, controlar digitalment l'absentisme laboral

  A "ADN digital" coneixem l'emprenedor Xavier Sospedra, que ha ideat un software per lluitar contra l'absentisme laboral. TamTam és un servei de control de presència que permet, només amb un telèfon convencional, saber de manera molt senzilla si una persona és al seu lloc de treball i si és puntual. En l'actualitat, TamTam ja gestiona els horaris de 6.500 empleats, però ara que el registre de la jornada és obligatori per a tots els treballadors, esperen augmentar sensiblement el seu creixement.

 • La Fageda, model d'emprenedoria social; el futur de la mobilitat, i controlar la insuficiència renal
  Escolta àudio

  La Fageda, model d'emprenedoria social; el futur de la mobilitat, i controlar la insuficiència renal

  Xantal Llavina entrevista Cristóbal Colón que, el 1982, va fundar La Fageda, una cooperativa que amb els anys s'ha convertit en un dels grans fabricants de iogurts i productes làctics de Catalunya, amb més de 2 milions de catalans que els consumeixen. Però el seu mèrit més gran és que gràcies a aquesta empresa ha aconseguit que centenars de persones amb malalties mentals s'hagin pogut integrar a la societat. A "Catalunya Valley" coneixem Drivy, la plataforma de cotxe compartit més important del món, amb més de 200.000 usuaris. A "Startup" parlem de CreatSens, una spin-off de la Universitat Rovira i Virgili, que està desenvolupant un prototip de diagnòstic de la malaltia renal crònica. I acabem el programa amb Elteunegoci.cat, un programa de capacitació digital, de la Fundació PuntCat, dirigit als petits comerciants de Catalunya i als ajuntaments que el vulguin aplicar al seu municipi.

 • CreatSens: tecnologia contra la insuficiència renal
  Escolta àudio

  CreatSens: tecnologia contra la insuficiència renal

  Yolanda Pérez, a la secció "Startup", ens presenta un interessant projecte que forma part del programa Bstartup Health, sobre empreses del món de la salut. Amb el seu CEO i fundador, Adrià Maceira, coneixem CreatSens, una spin-off de la Universitat Rovira i Virgili, que desenvolupa un prototip de diagnòstic de la malaltia renal crònica. A través d'eines tecnològiques d'última generació, pot controlar el progrés de la malaltia i estalviar així els costos que se'n deriven.

 • Elteunegoci.cat, revolució digital per a petits negocis
  Escolta àudio

  Elteunegoci.cat, revolució digital per a petits negocis

  A "Emprèn internet" parlem amb Raquel Adroher, responsable de l'àrea de projectes fundacionals de la Fundació Punt.cat, que ens presenta Elteunegoci.cat, un programa de capacitació digital dirigit als petits comerciants de Catalunya i als ajuntaments que vulguin aplicar-lo al seu municipi. El projecte vol fer prendre consciència de la importància de tenir presència en línia i de les oportunitats que internet ofereix als comerciants per desenvolupar el seu negoci.

 • Cristóbal Colón: "La Fageda no sabíem que era impossible; per això ho vam fer"
  Escolta àudio

  Cristóbal Colón: "La Fageda no sabíem que era impossible; per això ho vam fer"

  Xantal Llavina entrevista Cristóbal Colón, l'home que, el 1982, va fundar La Fageda, una cooperativa que amb els anys es va convertir en un dels grans fabricants de iogurts i productes làctics de Catalunya, amb més de 2 milions de catalans que els consumeixen. Però el seu mèrit més gran és que gràcies a aquesta empresa ha aconseguit que centenars de persones amb malalties mentals s'hagin pogut integrar a la societat. Colón assegura que a La Fageda tothom té capacitat per fer coses i que una de les seves preocupacions és recuperar la dignitat de les persones. Creada en clau de proximitat i km 0, està convençut que la cooperativa es va crear perquè no sabien que era impossible.

 • Compartir cotxe: el futur de la mobilitat
  Escolta àudio

  Compartir cotxe: el futur de la mobilitat

  A Catalunya Valley, Ricard Castellet ens parla d'una opció que cada vegada té més usuaris: el cotxe compartit. Per això ens porta Jaume Suñol, country manager de Drivy, ara mateix la plataforma d'aquesta modalitat més important del món. Amb més de 200.000 usuaris repartits per Europa i EUA, Castellet ens explica les claus del seu èxit, basat en la tecnologia Drivy Open, i també ens explica d'on ve aquesta empresa, que va començar amb un senzill full de càlcul de tres famílies de Marsella que compartien cotxe.

 • 28 de maig Revolució 4.0 a TV3: més de 20 anys de "La Contra" de La Vanguardia i indústria 4.0
  Escolta àudio

  28 de maig Revolució 4.0 a TV3: més de 20 anys de "La Contra" de La Vanguardia i indústria 4.0

  Parlem amb Ima Sanchís, Lluís Amiguet i Víctor Amela, els tres periodistes responsables de la que diuen que és la secció que més anys porta en un diari. Parlem de "La Contra" de La Vanguardia, que ja té més de 20 anys de vida. Amb unes 7.500 entrevistes publicades, aquest trio ha convertit "La Contra" en un clàssic del periodisme, que fa que molta gent comenci el diari pel final. A Catalunya Valley, Dani Marco ens porta un tema important per a les empreses catalanes: l'impacte que té la indústria 4.0 al nostre país. Amb ell repassem en quines tecnologies es fonamenta i quins són els valors que aporta. Amb Agustí Esteve, director de la productora El Terrat i Jordi Pi, un dels subdirectors del programa, desvelarem alguns dels secrets de la versió televisiva del Revolució 4.0, que s'estrenarà el 28 de maig a les 23 h. I a ADN Digital, Jordi Griful ens explica quins són els beneficis, però també les dificultats de la tecnologia en el dia a dia, però particularment en relació amb la feina.