TOTS ELS ÀUDIOS

 • Trenta anys de Sergio Dalma; més sexe, més vida; mobilitat del futur, i intel·ligència artificial
  Escolta àudio

  Trenta anys de Sergio Dalma; més sexe, més vida; mobilitat del futur, i intel·ligència artificial

  Xantal Llavina entrevista el cantant Sergio Dalma, amb qui repassem els trenta anys de carrera artística d'èxit i com ha viscut el món de la música la revolució tecnològica que hi ha hagut durant tot aquest temps. A la seva secció, Josep Maria Mainat reflexiona sobre quin sexe tindrem en el futur, i argumenta per què la ciència recomana tenir una activitat sexual elevada. Amb el responsable de mobilitat urbana de Seat sabem com encara aquesta empresa els reptes de la mobilitat del futur. I descobrim Plyzer, el projecte centrat en la intel·ligència artificial i el comerç electrònic d'un emprenedor molt actiu, corredor de maratons al pol nord.

 • Plyzer: millorar les vendes amb intel·ligència artificial
  Escolta àudio

  Plyzer: millorar les vendes amb intel·ligència artificial

  Obrim els micròfons als oients que es posen en contacte amb nosaltres per explicar-nos les seves empreses. Aquesta vegada parlem amb Lluís Pallarès, fundador i CEO de Plyzer, un emprenedor totterreny, un home inquiet que va estudiar al prestigiós MIT de Massachussets, va fundar la primera empresa per transmetre televisió en streaming a Espanya, entre moltes altres iniciatives, i que ara treballa per ajudar botigues online amb intel·ligència artificial.

 • Ús del cotxe compartit: una realitat
  Escolta àudio

  Ús del cotxe compartit: una realitat

  A la secció "Catalunya Valley", Lluís Juncà, director general de Promoció Econòmica de la Generalitat, ve acompanyat de Raúl Chinclón, responsable de vendes i màrqueting de mobilitat urbana de Seat, per explicar-nos els reptes futurs de l'empresa: com es pot combatre la contaminació i com cal redefinir la mobilitat urbana. Per això, ens explica la gran aposta per la moto i el patinet 100% elèctrics. També parlem de Respiro, la nova plataforma de cotxes compartits.

 • Sergio Dalma: "Dubto que un robot emocioni amb una cançó"
  Escolta àudio

  Sergio Dalma: "Dubto que un robot emocioni amb una cançó"

  Xantal Llavina entrevista el cantant Sergio Dalma, amb qui repassem els seus trenta anys de carrera artística plena d'èxits. La seva veu i les seves cançons formen part de la banda sonora de les nostres vides. Parlem també del seu vessant més emprenedor i com ha viscut el món de la música la revolució tecnològica que hi ha hagut durant tot aquest temps. Ens explica que no ha perdut l'entusiasme i amb il·lusió ens diu que encara pot aconseguir el disc de la seva vida tot i ser un cantant multipremiat.

 • Mainat: "Amb 350 orgasmes l'any viurem 4 anys més"
  Escolta àudio

  Mainat: "Amb 350 orgasmes l'any viurem 4 anys més"

  Amb Josep Maria Mainat volem saber com serà el sexe del futur i també el sexe virtual. Ens argumenta com molts científics asseguren que el sexe és saludable i allarga la vida, així que recomana tenir una activitat sexual elevada. La tecnologia, els robots, ja han canviat la nostra manera de viure el sexe, facilita que tinguem més orgasmes per tenir una vida millor i més llarga, però les noves tecnologies no poden superar les relacions entre les persones.

 • Bones idees Blockchain per millorar els nostres residus municipals
  Escolta àudio

  Bones idees Blockchain per millorar els nostres residus municipals

  A la secció "Catalunya Valley", Dani Marco, director general d'Innovació i Economia Digital de la Generalitat, ens explica com ha anat el Blockchain Challenge, una hackató presencial de 24 hores amb nou equips d'experts amb el repte de desenvolupar i definir un sistema per millorar la recollida selectiva de residus municipals.

 • Famileo, tecnologia per evitar la solitud de la gent gran
  Escolta àudio

  Famileo, tecnologia per evitar la solitud de la gent gran

  Obrim els micròfons als oients que es posen en contacte amb nosaltres per descobrir-nos les seves empreses. Aquesta vegada parlem amb Christian Marion, fundador i CEO de Famileo, una start-up que ja té 50.000 famílies subscrites. Famileo és un aplicació que, com ell mateix descriu, és el WhatsApp imprès per a la gent gran. Tecnologia que acosta les generacions.

 • Marc Ribas, el cuiner més mediàtic de Catalunya, els sous no creixen i tecnologia per a la gent gran
  Escolta àudio

  Marc Ribas, el cuiner més mediàtic de Catalunya, els sous no creixen i tecnologia per a la gent gran

  Diumenge el cuiner més mediàtic de Catalunya, Marc Ribas, que actualment presenta el programa "Joc de cartes" i "Cuines", de TV3. Un emprenedor dels fogons i de la comunicació. Ribas ens explica la seva trajectòria professional, des de pintar fins a escriure un llibre, passant per muntar dos restaurants, fer gelat, torró, olis¿ tot i així, amb ganes de continuar fent moltes coses, i ens anuncia que prepara un segon llibre. La "master class" del catedràtic d'Economia Santiago Niño Becerra ens diu per què es cobren els mateixos sous que fa 20 anys. Expliquem que a la banca, comerç i administració es perdran llocs de treball. A la secció "Catalunya Valley", amb Dani Marco, ens explica com ha anat el Blockchain Challenge, amb idees per millorar els residus municipals, i per acabar obrim els micròfons als oients, aquesta vegada parlem amb Christian Marion, CEO de Famileo, un aplicació que, com ell mateix descriu, és el WhatsApp imprès per a la gent gran, per evitar la seva solitud.

 • Marc Ribas: "Vull més èxit, soc un inconformista"
  Escolta àudio

  Marc Ribas: "Vull més èxit, soc un inconformista"

  Xantal Llavina entrevista aquest diumenge el cuiner més mediàtic de Catalunya, Marc Ribas, que actualment presenta els exitosos programes televisius "Joc de cartes" i "Cuines", a TV3. Un emprenedor dels fogons i de la comunicació. Marc Ribas ens explica la seva trajectòria professional a la cuina, des de pintar fins a escriure un llibre, passant per muntar dos restaurants, fer gelat, torró, olis¿ I amb ganes de continuar fent moltes coses més. Ens avança que ja prepara un segon llibre en què és el cuiner qui opina sobre el client i també ens parla de la importància del seu equip a l'hora de treballar i aconseguir l'èxit.

 • Santiago Niño-Becerra: "En 19 anys els salaris mitjans no han crescut"
  Escolta àudio

  Santiago Niño-Becerra: "En 19 anys els salaris mitjans no han crescut"

  La "master class" del catedràtic d'Economia de l'IQS, Santiago Niño-Becerra, que ens respon per què es cobren els mateixos sous que fa 20 anys? Parlem del futur dels llocs de treball: desapareixeran tantes feines en el futur com es diu? Quins sectors seran els més perjudicats? És cert que només caldrà que treballem 12 hores a la setmana, com diu el president del gegant xinès Alibaba, Jack Ma? Els sectors que perdran més treballadors són la banca, l'administració i el comerç.

 • David Boronat: "Els treballadors han de sentir-se CEO de la seva empresa"
  Escolta àudio

  David Boronat: "Els treballadors han de sentir-se CEO de la seva empresa"

  Xantal Llavina entrevista David Boronat, fundador i CEO de la consultora digital Multiplica. És la història d'un emprenedor nòmada que ha viscut a moltes ciutats del món mentre anava fent créixer la seva empresa, que actualment està a 10 països, té més de 400 treballadors i factura milions d'euros l'any. Ens dona consells per ser un bon emprenedor i motivar bé els equips.

 • L'actor i emprenedor Ivan Massagué, IA per guanyar a l'esport i dones TIC solidàries
  Escolta àudio

  L'actor i emprenedor Ivan Massagué, IA per guanyar a l'esport i dones TIC solidàries

  Xantal Llavina entrevista l'actor Ivan Massagué, que ens presenta la seva última pel·lícula, "El hoyo", premiada al Festival de Cinema de Sitges. També ens parla de la seva relació amb les noves tecnologies, les xarxes socials i descobrim el seu vessant més emprenedor: com a impulsor d'un festival de curtmetratges a la Terra Alta i com a elaborador de vi a la mateixa comarca. També parlem de la IA aplicada al món de l'esport. Descobrirem com pot influir en el món del futbol, el ciclisme i el bàsquet. Descobrim la història del creador de la consultora digital Multiplica, David Boronat, un emprenedor nòmada que ha viscut en moltes ciutats del món mentre anava fent créixer la seva empresa en 10 països amb 400 treballadors. I a la secció "Dones TIC", la col·laboradora Meritxell Bautista conversarà amb Maria Vallès, directora general de la Fundació Barça.

 • Ivan Massagué: "Em fa por tot"
  Escolta àudio

  Ivan Massagué: "Em fa por tot"

  Xantal Llavina entrevista l'actor i emprenedor Ivan Massagué, que ens presenta la darrera pel·lícula que protagonitza, "El hoyo", premiada recentment al Festival de Cinema de Sitges. Massagué també ens parla de la seva relació amb les noves tecnologies, les xarxes socials i descobrim el seu vessant més emprenedor: com a impulsor d'In-FCTA, un festival de curtmetratges a la Terra Alta i com a elaborador de vi a la mateixa comarca.

 • Intel·ligència artificial per guanyar partits de futbol
  Escolta àudio

  Intel·ligència artificial per guanyar partits de futbol

  Marc Griful, responsable de desenvolupament de negoci de Quantion, ens parla de la intel·ligència artificial (IA) en el món de l'esport. Les noves tecnologies estan canviant la majoria de sectors per millorar alguns aspectes de la nostra vida i també aquesta revolució tecnològica arriba a l'esport. Descobrim com pot influir en el rendiment dels esportistes o en la relació dels aficionats amb els seus clubs. Valverde podria guanyar partits del Barça amb IA? No et perdis l'entrevista.

 • Maria Vallès: "A la Fundació Barça ajudem més d'un milió i mig de nens"
  Escolta àudio

  Maria Vallès: "A la Fundació Barça ajudem més d'un milió i mig de nens"

  Meritxell Bautista, cofundadora i CMO de FIBRACAT, ens porta Maria Vallès, directora general de la Fundació Barça, per parlar dels projectes que tenen per ajudar els infants, amb causes diverses relacionades amb malalties, "bullying", refugiats¿, i també per reflexionar sobre com la tecnologia ajuda les organitzacions sense ànim de lucre, destacant la relació entre tecnologia i solidaritat.