Una parella d'enginyers de l'Empordà salven la cassola catalana de tota la vida
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Una parella d'enginyers de l'Empordà salven la cassola catalana de tota la vida

Una parella d'enginyers de l'Empordà salven la cassola catalana de tota la vida

Al restaurant caníbal volem recuperar la cassola catalana de tota la vida, la de ferro colat, aprofitant un projecte engrescador de dos joves de l'Empordà que la fabriquen amb tots els estàndards de qualitat per donar-li valor. També convidem al restaurant caníbal Pau Garcia, un jove dissenyador gràfic que lidera un estudi de disseny de Barcelona, el Domestic Data Streamers; des d'aquí volen explicar els milers de dades que ens envolten de manera diferent, i una de les opcions que fan servir és utilitzar el menjar i els aliments. La nostra sommelier i nutricionista de capçalera, Clara Antúnez, ens visita per explicar-nos ho tot sobre el suc de taronja, l'industrial i el de casa. També escoltarem les reflexions de Salvador Garcia-Arbós a partir d'un so que ve de la cuina, i el crític Philippe Regol se sotmet al tast arriscat del "Nyap o Top?", I acabem amb Julia Roberts fent de crítica gastronòmica a "La boda del meu millor amic".

** Imatge: © Fons V.Comes. Museu de la Pesca

Anar al contingut