Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Per què la cuina italiana ha conquerit el món?

Durada: 54 min
18/10/2020
El món és ple de restaurants italians. Cada dia, fora d'Itàlia, milers de persones mengem pasta o pizza. Com ha arribat la cuina italiana a ser la més popular del món? Hem quedat per menjar en un restaurant italià (quan els restaurants a Catalunya encara eren oberts) amb Nicola Poltronieri, cuiner italià famós pel seu programa a Canal Cocina. Poltronieri confessa que una vegada coneixes els clàssics pots experimentar tant com vulguis: fins i tot pots posar pinya a la pizza. El cuiner reconeix que la fideuà és dels millors plats de pasta que ha tastat mai. També ens visita la sommelier Clara Antúnez per explicar-nos què són els vins ancestrals i com s'elaboren. Jordi Luque ens descobreix Can Colom, a Cantonigròs, una d'aquelles xarcuteries de tota la vida i molt autèntica! El so del Salvador Garcia-Arbós és una mà de morter fent una picada. Philippe Regol tasta unes Pringles de pizza al "Nyap o top". I tanquem el restaurant amb la propina de la cuinera Maria Nicolau.

Àudios