Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Taurons: quins podem menjar i com cuinar-los

Durada: 54 min
10/04/2022
A Catalunya tenim més de 40 espècies diferents de taurons, encara que les més consumides son el gatet i la moixina. Amb la pescadora i antropòloga Àgueda Vitòria reivindiquem aquests peixos una mica oblidats, agafarem altres idees per cuinar-los i descobrirem que la seva carn blanca és tendríssima, i sense espines. També intentem resoldre el dubte que ens planteja l'Anna, una nena de 9 anys: "Per què les patates xips de bossa son tan addictives?" Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, té la resposta, que implica moltes coses, però sobretot el cruixent! Al "Nyap o top?" convidem el periodista Eloi Vila, al capdavant del programa "Al cotxe" de TV3. Ens hem aturat en una àrea de servei i hem comprat un sandvitx refrigerat i llest per menjar. Serà bo o serà un desastre? També fem la llista de la compra dels productes que estan en el seu' millor moment aquest mes d'abril i coneixem l'especialitat d'un restaurant mític: El Racó d'en Binu, a Argentona, al Maresme.

Àudios