Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Setge al foie-gras: la seva producció té els dies comptats?

Durada: 1 h 1 min
04/12/2022
Es pot considerar l'embocament d'ànecs i oques per produir foie una forma de maltractament animal? Ho debatem amb Montse Àlamos, cap del Servei d'Ordenació Ramadera del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Acció Rural; i amb Carles Mulet, el senador de la coalició Compromís, que va presentar una pregunta al govern espanyol sobre la possible prohibició de la producció de foie. Les alternatives al foie industrial passen per versions veganes sense fetge i també per criar aus sense necessitat d'embocar-les, el que es coneix com a "foie ètic". En parlem amb Eduardo Sousa, de La Patería de Sousa, pioner a Espanya en la producció de foie-gras sense alimentació forçosa. Continuem parlant de restaurants que serveixen foie i d'embotits amb fetge de porc amb Philippe Regol i Carme Gasull. Repassem l'actualitat de la setmana, descobrim el so del Salvador Garcia-Arbós i fem gana amb l'especialitat del restaurant Xeflis a Cabrils, al Maresme: la seva sarsuela de peix.

Àudios