Recol·lectar els aliments, comprar-los i cuinar-los: un cicle en quatre llibres
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

Recol·lectar els aliments, comprar-los i cuinar-los: un cicle en quatre llibres

Recol·lectar els aliments, comprar-los i cuinar-los: un cicle en quatre llibres

Nacho Borraz, llibreter de La Central del Raval, selecciona quatre títols que parlen, des de diferents punts de vista i perspectiva, del procés per on passen els aliments des que són recol·lectats fins que arriben a les nostres cuines: "Colmados de Barcelona", d'Inés Butrón (SD Ediciones); "Seis estaciones. La nueva cocina con vegetales", de Joshua McFadden i Martha Holmberg (Neoperson); "En llamas", de Richard Wrangham (Capitán Swing), i una reedició d'"El libro de cocina de Alice B. Toklas" (Ariel). A banda d'aquestes, podeu seguir totes les seves recomanacions gastroliteràries a través del seu compte de Twitter: @librosalabrasa.