Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Quin model de ramaderia volem?

Durada: 54 min
30/01/2022
Per respondre a aquesta qüestió ens aturem en la petjada ecològica de la carn que mengem, en quanta en consumim, en les exportacions, en les polítiques públiques que afecten petits productors, en el preu de la carn i en el benestar animal. Escoltem dos grans experts: Marta Guadalupe Rivera, doctora en Veterinària i Sociologia, i professora de recerca al Consell Superior d'Investigacions Científiques, i Francesc Reguant, economista i president de la Comissió d'Economia Agroalimentaria del Col·legi d'Economistes. I també petits ramaders. Des de l'Alta Garrotxa, Jordi "Toti" Juanola, pastor de muntanya i productor de xai ecològic. Des del Solsonès, Marta Borràs, que té un projecte de producció, elaboració i comercialització de carn i embotits de porc ecològic, Dpagès. Des del Berguedà, Martina Marcet és al capdavant de Cal Roio, una finca on crien pollastre i vedella ecològica. I des del Moianès, Just Serra, que cria vedella ecològica des de fa trenta anys.

Àudios