Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Què vol dir que una carn tingui el segell de Benestar Animal?

Durada: 57 min
28/11/2021
Investiguem el significat d'una de les etiquetes més visibles ara mateix a les lleixes dels supermercats, la de "BENESTAR ANIMAL - ANIMAL WELFAIR". Parlem amb Carles Rosell, gestor de l'àrea de Producció Animal de l'IRTA, l'organisme al darrere d'ANIMAL WELFAIR. I també amb Javier Guzman, director de l'organització Justícia Alimentària, l'organització autora del revelador informe "Las mentiras que comemos". Ens visita la nostra pescadora de referència, l'Àgueda Vitòria, que ve acompanyada de Cristina Caparrós, armadora i responsable de "La Platgeta". Amb elles parlem de la relació que una ciutat tan gran com Barcelona té amb la pesca, del futur de la professió i dels peixos que ara estan de temporada. Amb el Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, responem a una nena que vol saber què és la reacció de Maillard. També descobrirem un nou so del Salvador Garcia-Arbós i al restaurant El Petit Duval de Calafell ens faran venir gana amb la seva especialitat.

Àudios