Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Quant peix menges a la setmana? El nostre mar no ens dona tot el peix que necessitem!

Durada: 56 min
10/01/2021
Podem continuar consumint tant peix com fins ara? I si no volem deixar de menjar-ne, com ho podem fer perquè el consum sigui sostenible? L'hi preguntem a Lydia Chaparro, biòloga marina especialitzada en ecologia marina. Amb ella també intentarem entendre temes realment preocupants relacionats amb el món marí: pesca il·legal, arrossegament, sobreexplotació del Mediterrani, les captures de "pezqueñines"... Precisament Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, sempre ens recorda que el nostre mar no ens dona tot el peix que necessitem i per això depenem d'altres mars. Però aquesta setmana ens parla de l'Any Internacional de les Fruites i les Verdures, que comença amb el 2021. I la cuinera Maria Nicolau cuina per Dràcula. Quin menú li prepararà per dinar? El Salvador Garcia-Arbós sempre ens fa reflexionar a partir d'un so que surt de la cuina, i el nostre crític de capçalera Philippe Regol s'atreveix a tastar unes croquetes de supermercat al "Nyap o top?".

Àudios