Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Per què ara hauries de menjar gamba roja?

Durada: 47 min
12/09/2021
L'ofici de pescador és segurament un dels més desconeguts i dels menys valorats. Aquesta temporada al restaurant caníbal tenim nova proveïdora de peix, la pescadora Àgueda Vitòria, amb qui sabrem com és la vida a dalt d'una barca, com es guanyen el jornal els pescadors i si hi ha manera de fer pesca sostenible. Ens descobreix que ara és el millor moment de l'any per menjar gamba roja i llorito. Un grup de nens ha reservat taula al restaurant caníbal. Quin és el dubte que més els fa rumiar relacionat amb el que mengem? Ells fan les preguntes i respon una de les persones que més en sap d'alimentació, Toni Massanés, director de la Fundació Alícia. Descobrirem un altre so del Salvador Garcia-Arbós, i coneixerem l'especialitat d'un restaurant català que ens farà venir ganes de visitar-lo.

Àudios