Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

"Pares, vull deixar de menjar carn!"

Durada: 56 min
10/10/2021
Cada vegada hi ha més joves que decideixen deixar de menjar carn. Un moviment que reflecteix una societat preocupada pel benestar animal i pel medi ambient. En parlem amb una jove de 13 anys, la Ginebra. Preguntem a la seva mare, l'Empar Moliner, com ho veu. També visitem la primera carnisseria vegana de Catalunya, la Farmers Veggie Butchers, especialitzada en productes 100% vegetals i artesans. Allà ens trobem amb Juanjo Càceres, doctor en Història, especialitzat en la investigació social i històrica de l'alimentació, que opina que els joves són uns avantguardistes. Nutricionalment, però, és saludable una dieta vegetariana o vegana en nens i joves? Ens respon el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés. La pescadora Àgueda Vitòria ens descobreix els peixos que estan de temporada ara, al mes d'octubre. I també ens farà el relat del dia a dia a dalt d'una barca. També descobrirem el so del Salvador Garcia-Arbós i coneixerem l'especialitat d'un restaurant de la Garrotxa.

Àudios