Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Our dur, de xocolata, pastís, escultura. La tradició pastissera més esperada de l'any és diu "mona"

Durada: 53 min
04/04/2021
Fem un homenatge a la mona de Pasqua, sigui quina sigui la seva forma i gust. La tradició la vincula a la Setmana Santa i també a l'arribada de la primavera. Què simbolitza l'ou? Des de quan fem mones de xocolata? Perquè són els padrins els que la regalen als fillols? Sentirem nens, nenes, joves, pastissers i pastisseres. I ara que hem sortit de la Quaresma, aprofitem per parlar de les abstinències i els dejunis alimentaris amb Toni Massanés, director de la Fundació Alícia. També seu al restaurant caníbal el periodista Marc Casanovas, que des de Boston, ens explica el perquè de l'èxit de la multinacional nord-americana Starbucks. El so que cada setmana ens porta Salvador Garcia-Arbós. I acabem amb l'escena més famosa de la pel·lícula "Forrest Gump".

Àudios