Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Oli d'oliva verge extra. Son 4 paraules, ni una menys!

Durada: 55 min
06/12/2020
Ara que és temps del primer oli de la temporada, parlem d'aquest producte amb una de les persones que més han contribuït a posar en valor l'oli d'oliva verge extra. Martí Terés és productor d'oli i propietari de l'empresa Oleum Flumen, amb seu a Vinaixa, a les Garrigues. També s'asseu a la taula del restaurant caníbal el llibreter de La Central del Raval, Nacho Borraz, que ens recomana tres llibres que es refereixen a les tres grans branques del procés alimentari: la nutrició, els productes i la transformació dels aliments a la cuina. El dissenyador Oscar Guayabero ens parla de la reinvenció de les terrasses en temps de Covid-19 amb algunes propostes sorprenents. El crític gastronòmic Philippe Regol se sotmet al "Nyap o top?", de Gerard Jubany i tasta un torró de patates fregides. El so del Salvador Garcia-Arbós és el dels pets i els rots. Acabem d'una manera ben dolça: amb un escena del film "Chocolat".

Àudios