Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

No hi ha bon vi sense una bona verema

No hi ha bon vi sense una bona verema

És temps de verema al Restaurant Caníbal. Viurem la verema acompanyats de tres dones viticultores: Anna Espelt, d'Espelt Viticultors, de la DO Empordà (comarques de Girona); Marta Pedra, de Vins de Pedra, de la DO Conca de Barberà (Tarragona), i Olga Betrian, del Celler Castell d'Age, DO Penedès i DO Cava (Barcelona). Carme Gasull ens explicarà les seves històries, sabrem com és una jornada veremant, com el canvi climàtic afecta la collita i quines són les tendències a l'hora d'elaborar vi. Philippe Regol ens descobreix el restaurant "La Boscana", una joia amagada a Bellvís, al Pla d'Urgell. I també tastarem la cuina del valencià Ricard Camarena. El famós instagramer Rafuel s'atreveix a tastar un producte estrany de supermercat per decidir si és "Nyap o top?". Salvador Garcia-Arbós fa poesia en un minut a partir d'un so que surt de la cuina, i coneixerem una nova especialitat d'un restaurant català, que ens farà venir ganes d'anar-hi.

Anar al contingut