Nicola Poltronieri, cuiner italià: "'Al dente' vol dir que t'assabentes del que menges"
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Nicola Poltronieri, cuiner italià: "'Al dente' vol dir que t'assabentes del que menges"

Nicola Poltronieri, cuiner italià: "'Al dente' vol dir que t'assabentes del que menges"

Hem quedat amb el cuiner italià Nicola Poltronieri per dinar en un restaurant de cuina italiana a Barcelona: Baccaro (quan els restaurants a Catalunya encara eren oberts). Amb la Paula Molés comparteixen taula, mentre parlen de la pasta amb tomàquet i la fideuà, de la coca i la pizza, dels orígens del risotto i del ragú, de pasta fresca i de pasta seca¿ Per què la cuina italiana és la més popular del món? Per què alguns plats italians semblen sagrats? Nicola Poltronieri és famós pel seu programa a Canal Cocina "La cocina de Nicola" i acaba de publicar el llibre "Mis cuentos para tu apetito", un recull de receptes, experiències i reflexions al voltant de la cuina: la italiana i la del món.

Anar al contingut