Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Neules, l'invent català que hauria de ser patrimoni universal

Durada: 54 min
27/12/2020
Són unes festes nadalenques estranyes, però hi ha tradicions que no poden faltar: les neules i el cava/vins escumosos. El nostre gurmet rodamons, Jordi Luque, porta a la taula del caníbal un convidat molt especial, Jordi Rodellas, de la pastisseria Rodellas de Sant Celoni. Amb aquest artesà neuler ens atrevirem a fer neules en un estudi de ràdio! Es parla molt de les bombolles de convivència, però nosaltres us parlem de les de tota la vida, les que es troben en caves i escumosos. La nostra sommelier, Clara Antúnez, ens proposa cinc begudes amb bombolles que us faran quedar com uns reis. Sabíeu que la família més rica del món pertany al sector alimentari? El periodista Marc Casanovas ens explica qui són els Walton, propietaris de la cadena de supermercats nord-americans Walmar. Philippe Regol s'enfronta al dilema de decidir si uns canelons congelats són nyap o top. I acabem amb una escena de la pel·lícula del Nadal per antonomàsia, "Love Actually".

Àudios