Nadal en petit comitè, però que no hi falti ni l'escudella ni la carn d'olla!!
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Nadal en petit comitè, però que no hi falti ni l'escudella ni la carn d'olla!!

Nadal en petit comitè, però que no hi falti ni l'escudella ni la carn d'olla!!

Aquest any serem menys a taula però les tradicions són les tradicions i, per sort, són inamovibles! Cada territori té les seves i els plats que mengem per Nadal ens fan sentir que som al Nadal. Avui, segons la tradició, menjarem escudella i carn d'olla. De què depèn que un plat es converteixi en tradició? En parlem amb el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, i amb la cuinera d'El Ferrer de Tall, Maria Nicolau. Nadal no se celebra igual arreu del món. Per saber com es viuen aquestes festes a diferents punts del planeta, viatgem als països d'acollida dels nostres corresponsals: Beirut, amb Txell Feixas; Moscou, amb Manel Alías; Berlín, on hi trobem Oriol Serra; Washington, des d'on ens informa Geni Lozano; Brussel·les, amb Jordi Baró; París, amb David Melgarejo, i Buenos Aires, amb Joan Biosca; Salvador Garcia-Arbós ens descobreix el so del sagí a la sopa; Philippe Regol tasta el brou de Nadal "Aneto" al "Nyap o top?" i tanquem el restaurant amb una escena de "Mujercitas".

Anar al contingut