Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Millors condicions laborals i pujada de preus: eixos clau de la restauració del futur

Millors condicions laborals i pujada de preus: eixos clau de la restauració del futur

Al canvi climàtic i la pandèmia ara sumem la pujada de preus de l'electricitat i les matèries primeres per la guerra a Ucraïna; i tot això té efectes directes en la gastronomia. Aquesta i altres qüestions s'han tractat en la darrera edició del Fòrum Gastronòmic de Girona. Veurem què ha donat de si amb alguns dels seus protagonistes: Philippe Regol, crític gastronòmic; Marc Gascons, xef d'Els Tinars, a Llagostera; Camil Ros, secretari general d'UGT; Martina Puigvert Puigdevall, amb 27 anys, cap de cuina de Les Cols, a Olot; Agustí Gardell, pastisser de la Pastisseria Juhé, a l'Escala, guardonada amb el premi al Millor Xuixo del Món; Cristina Jolonch, periodista de La Vanguardia especialitzada en gastronomia, i Joan Roca, xef d'El Celler de Can Roca. També volem celebrar l'arribada de la primavera amb la periodista Carme Gasull fent un homenatge als pèsols del Maresme.

Anar al contingut