Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Michel Bras, cuiner francès: "Si cobrés copyright pel coulant de xocolata, seria multimilionari!"

Durada: 57 min
04/09/2022
Seu a la taula del restaurant caníbal Michel Bras, el cèlebre cuiner francès a qui li devem la creació del coulant de xocolata ara ja fa més de 40 anys. Una altra de les seves grans revolucions va ser el "gargouillou", un plat que va fer història. Era un paisatge comestible, la primera vegada que un plat a base de verdures i flors era protagonista en un restaurant d'alta cuina. Parlem amb ell d'aquestes dues creacions que han fet història, de la feina de cuiner, dels egos i del seu projecte actual: ajudar a menjar millor la gent gran que viu en geriàtrics. Estrenem secció parlant de menuts. Amb Carme Gasull redescobrim ronyons, tripa, cervellets, sang¿ i l'historiador Jaume Fàbrega ens diu des de quan en mengem, de menuts. Torna també el nostre crític gastronòmic de referència, Philippe Regol, que ens explica els plats més mítics que l'alta cuina ha dedicat als menuts. Escoltem el so del Salvador Garcia-Arbós i descobrim l'especialitat del restaurant Cal Trumfo, a la Torre d'Oristà.

Àudios