Mey Hofmann, pionera en l'ensenyament de l'hostaleria quan ningú volia ser cuiner
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Mey Hofmann, pionera en l'ensenyament de l'hostaleria quan ningú volia ser cuiner

Mey Hofmann, pionera en l'ensenyament de l'hostaleria quan ningú volia ser cuiner

Parlar de l'Escola Hofmann és sinònim de prestigi, bon gust i professionalitat. Un projecte que va començar l'any 1983 fruit de les inquietuds d'una dona apassionada per l'ensenyament de la cuina, Mey Hofmann. Al restaurant caníbal fem un homenatge a Mey Hofmann, 5 anys després de la seva mort, amb la seva filla, la Sílvia Hofmann, professors de l'escola i alguns alumnes il·lustres com el cuiner David Andrés, actual xef del Via Veneto de Barcelona. Aprofitant que aquest diumenge els restaurants tornen a servir sopars, Toni Massanés reflexiona sobre els beneficis de menjar acompanyats i els inconvenients de fer-ho sols. Amb el nostre home als Estats Units, Marc Casanovas, continuem el recorregut per les grans multinacionals de l'alimentació. Aquest diumenge li toca el torn a Dunkin' Donuts. També posarem un nou aliment perillós sobre la taula al tast del "Nyap o top?" Descobrirem el so del Salvador Garcia-Arbós, i acabarem amb un escena de la pel·lícula "El padrí".

Anar al contingut