Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Mercat de pageses de Montserrat: la història genuïna i centenaria del mató

Durada: 58 min
12/06/2022
Visitem la formatgeria Cal Pujolet de Marganell, a Montserrat, amb la Carme Gasull per veure com fan el mató.També descobrim la història centenària del mercat de pagès de Montserrat, el lloc on cada dia anaven un grup de dones a vendre fruites, verdures i el seu mató. El documental "Roques", que s'estrenarà a la tardor, fa una immersió en la forma de vida d'aquelles dones de principis del segle XX i d'aquest mercat únic i genuí. També visita el restaurant caníbal Albert Adrià, que acaba de reobrir Enigma, el seu únic restaurant ara mateix a Barcelona. Philippe Regol hi ha anat i ens explica com ha menjat. Al "Nyap o top?" ens visita Carlos Baraibar, periodista de la casa, que s'ha fet famós per crear una secció amb una altra dicotomia sobre la taula, el "Fets o fakes?". Escoltem el so del Salvador Garcia-Arbós i descobrim l'especialitat d'un restaurant emblemàtic d'alta muntanya, Lo Paller del Coc, a Surp, al Pallars Sobirà.

Àudios