Menú especial caníbal pel 8-M: gastronomia és una paraula femenina
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Menú especial caníbal pel 8-M: gastronomia és una paraula femenina

Menú especial caníbal pel 8-M: gastronomia és una paraula femenina

És una constant que les dones hagin de lluitar per veure reconeguda la feina que fan. En el món del disseny, la fotografia, la pagesia, la gastronomia, la cuina i un llarg etcètera. Un "restaurant caníbal" fet per dones i per a dones, perquè hi són i hi han estat sempre, tot i que sovint la seva feina no té la visibilitat que es mereix. Amb el dissenyador Òscar Guayabero homenatgem les dones dissenyadores al llarg de la història, les que van treballar a l'estudi de Walter Gropius i Mies van der Rohe, però són pràcticament anònimes, i les que tenen una marca pròpia i reconeixement internacional, com Nani Marquina o Patricia Urquiola. A més, el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, parla de l'origen del xató. El cantant de Blaumut, Xavi de la Iglesia, recorda la seva magdalena de Proust. El crític gastronòmic Philippe Regol dina al restaurant Les Magnòlies i la propina la deixa la pagesa Maria Costa de Cal Rosal, al sud de Berga.

Anar al contingut