Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Menjar ramen dins d'un manga: restaurants amb interiorismes molt bojos

Durada: 1 h 1 min
29/01/2023
Amb el dissenyador Oscar Guayabero visitem un restaurant de ramen ambientat en la cultura k-pop i el manga per comprovar com l'interiorisme d'un restaurant té la capacitat de transportar-nos en l'espai, i predisposar-nos a menjar una determinada cosa. Parlem de la bròtola, un peix blanc força desconegut. És una alternativa perfecta al lluç, una de les espècies que més pateixen la sobrepesca. Ens ho explica Cristina Caparrós, armadora de la Barceloneta. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, ha estat a Madrid Fusion i ens fa un resum de les ponències que més li han interessat. També reflexiona sobre l'impacte de les modes gastronòmiques. Repassem l'actualitat de la setmana, descobrim el so de Salvador Garcia-Arbós i fem gana amb l'especialitat del restaurant Mas Monells, a Sant Bartomeu del Grau (Osona).

Àudios