Maria Nicolau: "La resposta a la sostenibilitat i el malbaratament és la cuina d'abans"
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Maria Nicolau: "La resposta a la sostenibilitat i el malbaratament és la cuina d'abans"

Maria Nicolau: "La resposta a la sostenibilitat i el malbaratament és la cuina d'abans"

Maria Nicolau és cuinera de poble. La trobareu als fogons del restaurant El Ferrer de Tall, a Vilanova de Sau. És llegida, culta, entusiasta i, sobretot, estima el seu ofici. Sempre té gana, física i intel·lectual. La Paula Molés la convida a dinar a casa seva, on, a banda de menjar, reflexiona sobre l'ofici de cuinera i el que suposa exercir la professió en un entorn rural. També sabem quina és la magdalena de Proust de la soprano Ainhoa Arteta; el crític gastronòmic Philippe Regol dina al restaurant Al Marge de Badalona. I la propina la deixa la pagesa Dolors Català des d'Arbeca (Lleida).

Anar al contingut