Marc Puig-Pey: "Les sopes sempre hi han estat, però no han tingut mai el protagonisme que mereixen"
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Marc Puig-Pey: "Les sopes sempre hi han estat, però no han tingut mai el protagonisme que mereixen"

Marc Puig-Pey: "Les sopes sempre hi han estat, però no han tingut mai el protagonisme que mereixen"

Marc Puig-Pey és el Messi de la cuina de la Fundació Alícia. Amb ell cuinem una sopa torrada de pilotilles mentre parlem d'aquesta elaboració polivalent, reconstituent i nutritiva, aprofitant que s'acaba de publicar "Sopes" (Fundació Alícia i Planeta Gastro), un llibre majúscul que tenim la sensació que es convertirà en un clàssic. Paula Molés conversa amb Marc Puig-Pey sobre l'origen de les sopes, sobre els records relacionats amb mares i àvies¿ per què les sopes conviden al recolliment?, per què són tan reconfortants?, la sopa és el plat estrella de la pandèmia? I també li preguntem al Marc quin record té d'El Bulli, on va treballar 17 anys, i li demanem per les sopes que es cuinaven a cala Monjoi.

Anar al contingut