Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

L'home amb la millor feina del món: viatjar i menjar bé

Durada: 54 min
10/07/2022
Parlem amb l'home que segurament té una de les professions més envejades: es dedica a viatjar pel món i menjar als millors restaurants. És l'isrelià David Califa, més conegut com "The Hungry Tourist". El Japó, la Xina, Escandinàvia, Dubai, Turquia... els seus tours gastronòmics recorren mig món, amb l'únic propòsit de perseguir el plaer de menjar! Visita el restaurant caníbal el nostre conseller d'Afers Gastronòmics, el cuiner italià Nicola Poltronieri. Ens farà una lloança de la samfaina, un plat dels més estiuencs, i buscarem semblances amb algun plat de la cuina italiana. La sommelier del caníbal, la Clara Antúnez, ens proposa avui beure sidra i ens en recomana tres de catalanes. Repassem l'actualitat de la setmana, el Salvador Garcia-Arbós ens fa poesia en un minut a partir d'un so que surt de la cuina i descobrim l'especialitat de Meleta de Romer, el restaurant que la Gessamí Caramés acaba d'obrir a l'Ametlla de Mar.

Àudios