Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)

L'art d'endolcir-nos la vida

Durada: 50 min
12/07/2020
Tortells, pastissos massini o braços de gitano són alguns dels imprescindibles de la pastisseria, que tot bon golafre segur que ha tastat algun cop a la vida. Però aquests pastissos cada dia costen més de veure als aparadors. Fem la nostra particular ruta i visitem dos clàssics que formen part la cultura pastissera de casa nostra. La primera parada és a Barcelona, a La Pastisseria, on el Josep Maria Rodríguez i el seu equip cada dia reinventen els clàssics de tota vida. Després anem fins a la pastisseria Tuyarro, a Santa Coloma de Farners, on ens esperen l'Andreu i el Francesc Climent, la quarta generació d'una família dedicada als dolços. Envoltats de pastissos, galetes i xocolata, reflexionem sobre una professió artesanal i sacrificada, que ens fa la vida més dolça, però que sovint no valorem prou.

Àudios