Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

L'aigua a l'agricultura: el bé més escàs i més preuat

L'aigua a l'agricultura: el bé més escàs i més preuat

El 80 per cent de l'aigua dolça del Mediterrani es fa servir en l'agricultura. El gran estrès hídric d'aquesta regió no farà sinó exacerbar-se en les properes dècades a causa del canvi climàtic i l'explosió demogràfica. Parlem d'aquest repte social prioritari amb JOSEP PANYELLA, pagès a Gavà, al parc agrari del Baix Llobregat, i president de l'Agropecuària de Gavà, i amb OCTAVI QUINTANA, tot un expert en aigua. Ell és director de la Fundació PRIMA, una iniciativa europea que busca solucions innovadores i sostenibles per a la producció d'aliments i la gestió de l'aigua al Mediterrani. També ens visita el periodista Marc Casanovas, que ens explica com la desertificació afecta el territori català. Amb Jordi Luque Sanz viatgem fins a Grècia, un altre dels països de la conca mediterrània que pateix intensament les altes temperatures i la falta d'aigua. Sabrem com s'ho menja. Descobrim el so del Salvador Garcia-Arbós i se'ns fa la boca aigua amb l'especialitat del Durango Diner.

Anar al contingut