Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)

La revolució de la xocolata ja ha arribat!

Durada: 54 min
12/01/2019
De xocolata industrial, tots n'hem tastat, però imagineu-vos que us diuen que aquest any tastareu la xocolata com mai abans ho havíeu fet. Sabeu què és el moviment "bean to bar"? Entrevistem el mestre xocolater Olivier Fernandez, director de l'Escola de Pastisseria del Gremi de Pastissers de Barcelona, i també l'historiador més important de la xocolata, el francoveneçolà Nikita Harwich, autor del llibre "Historia del chocolate". La sommelier i nutricionista Clara Antúnez parla de vins negres suaus i Toni Massanés de les perdius i les guatlles; Ana Lovefood determinarà si les xips de còctel de gamba són un nyap o un producte top; el crític gastronòmic Philippe Regol visita tres bars de Barcelona: el Michigan, el Diània i el Torpedo. I la propina la posa Jordi Asturgó.

Àudios