Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

I si t'expliquéssim les dades amb menjar? Les entendries millor?

Durada: 54 min
25/10/2020
Un estudi de disseny de Barcelona, Domestic Data Streamers, vol explicar els milers de dades que ens envolten de manera diferent; i una de les opcions és utilitzar el menjar i els gustos, amb l'objectiu de fer-nos-les més properes. Parlem amb la ment pensant que hi ha darrere de tot plegat: Pau Garcia, un jove dissenyador gràfic amb premis internacionals i "cum laude" a l'escola Elisava. També ens visita el dissenyador Oscar Guayabero, que ens explica la història de les vaixelles Duralex, l'empresa francesa que està a punt de tancar les portes. En els últims anys han saltat les alarmes sobre la presència de contaminants al peix, com ara el mercuri, i cada cop més hi trobem anisakis, també. Toni Massanés fa un guia completa sobre com consumir peix de manera sostenible. El so del Salvador Garcia-Arbós és la mossegada a un croissant cruixent. El crític Philippe Regol tasta una salsa meunière de pot al "Nyap o top". I tanquem el restaurant amb una escena de "Menja, resa, estima".

Àudios