TOTS ELS ÀUDIOS

 • Maonesos del món: uniu-vos per reclamar que la maionesa és vostra!
  Escolta àudio

  Maonesos del món: uniu-vos per reclamar que la maionesa és vostra!

  On es va inventar la maionesa? Descobrim l'origen d'aquesta salsa amb Ana Vega, periodista gastronòmica especialitzada en història culinària.

 • Cola Bio Organic: nyap o top?
  Escolta àudio

  Cola Bio Organic: nyap o top?

  Mar Calpena és periodista gastronòmica experta en el món de la cocteleria i autora del blog "Una o dos copas". Avui s'aventura a tastar una beguda de valor gastronòmic dubtós. Voleu saber quin és el seu veredicte?

 • On són les dones gastrònomes? I les dones xefs?
  Escolta àudio

  On són les dones gastrònomes? I les dones xefs?

  Citem la Carmen Alcaraz del Blanco, periodista gastronòmica i humanista, a la biblioteca de l'Institut Català de la Dona, que és on fa recerca pel seu llibre sobre gastrònomes. Li preguntem per què al món de la gastronomia i de la cuina hi ha tant poques dones ocupant càrrecs de responsabilitat? Anirem a París, amb el Salvador Garcia-Arbós, que ens diu què hem de menjar a la capital de França. I el nostre crític gastronòmic, Philippe Regol, visita el restaurant Dos Pebrots, de Barcelona.

 • Sabrossada vegana: nyap o top?
  Escolta àudio

  Sabrossada vegana: nyap o top?

  Josep Sucarrats, periodista gastronòmic i director de la revista "Cuina", tasta un producte de valor gastronòmic dubtós. Voleu saber el seu veredicte?

 • Si vas a París, menja falàfel!
  Escolta àudio

  Si vas a París, menja falàfel!

  Amb Salvador Garcia-Arbós viatgem fins a París per fer un recorregut pels imprescindibles gastronòmics de la capital de França que, sorprenentment, no inclou ni les clàssiques baguets, ni els macarrons, ni els croissants.

 • El disseny a la cuina, cosa de Neandertals
  Escolta àudio

  El disseny a la cuina, cosa de Neandertals

  Passejem amb el dissenyador Juli Capella i l'arqueòleg Eudald Carbonell per descobrir com menjava i cuinava l'home prehistòric. Hem evolucionat tant? Sotmetrem Mikel Iturriaga "El Comidista" a un tast d'un producte estrany per discernir si és un nyap o una delicatessen. Amb la sommelier Clara Antúnez aprendrem coses que no sabíem sobre l'aigua. Toni Massanés, de la Fundació Alicia, ens recordarà què hem de menjar aquesta setmana i Philippe Regol ens deixa la seva crítica del restaurant Hispània.

 • Xocolata amb formatge blau: nyap o top?
  Escolta àudio

  Xocolata amb formatge blau: nyap o top?

  Mikel López Iturriaga, periodista gastronòmic que escriu el blog d'"El Comidista" a "El País", s'ofereix a fer de conillet d'Índies i tasta un producte de valor gastronòmic dubtós. Quin serà el seu veredicte?

 • En què ens hem de fixar quan anem a comprar aigua?
  Escolta àudio

  En què ens hem de fixar quan anem a comprar aigua?

  Donem per fet que l'aigua és tota igual però l'aigua és una beguda que pot ser molt mentidera: com que és un gran dissolvent, pot contenir moltes substàncies amagades sense que s'alteri la seva aparença. Com és l'aigua que bevem? En què ens hem de fixar a l'hora de comprar-ne? En parlem amb Clara Antúnez, sommelier i nutricionista

Anar al contingut