TOTS ELS ÀUDIOS

  • Maonesos del món: uniu-vos per reclamar que la maionesa és vostra!
    Escolta àudio

    Maonesos del món: uniu-vos per reclamar que la maionesa és vostra!

    On es va inventar la maionesa? Descobrim l'origen d'aquesta salsa amb Ana Vega, periodista gastronòmica especialitzada en història culinària.

  • Cola Bio Organic: nyap o top?
    Escolta àudio

    Cola Bio Organic: nyap o top?

    Mar Calpena és periodista gastronòmica experta en el món de la cocteleria i autora del blog "Una o dos copas". Avui s'aventura a tastar una beguda de valor gastronòmic dubtós. Voleu saber quin és el seu veredicte?

  • On són les dones gastrònomes? I les dones xefs?
    Escolta àudio

    On són les dones gastrònomes? I les dones xefs?

    Citem la Carmen Alcaraz del Blanco, periodista gastronòmica i humanista, a la biblioteca de l'Institut Català de la Dona, que és on fa recerca pel seu llibre sobre gastrònomes. Li preguntem per què al món de la gastronomia i de la cuina hi ha tant poques dones ocupant càrrecs de responsabilitat? Anirem a París, amb el Salvador Garcia-Arbós, que ens diu què hem de menjar a la capital de França. I el nostre crític gastronòmic, Philippe Regol, visita el restaurant Dos Pebrots, de Barcelona.

  • Sabrossada vegana: nyap o top?
    Escolta àudio

    Sabrossada vegana: nyap o top?

    Josep Sucarrats, periodista gastronòmic i director de la revista "Cuina", tasta un producte de valor gastronòmic dubtós. Voleu saber el seu veredicte?

  • Si vas a París, menja falàfel!
    Escolta àudio

    Si vas a París, menja falàfel!

    Amb Salvador Garcia-Arbós viatgem fins a París per fer un recorregut pels imprescindibles gastronòmics de la capital de França que, sorprenentment, no inclou ni les clàssiques baguets, ni els macarrons, ni els croissants.

  • El disseny a la cuina, cosa de Neandertals
    Escolta àudio

    El disseny a la cuina, cosa de Neandertals

    Passejem amb el dissenyador Juli Capella i l'arqueòleg Eudald Carbonell per descobrir com menjava i cuinava l'home prehistòric. Hem evolucionat tant? Sotmetrem Mikel Iturriaga "El Comidista" a un tast d'un producte estrany per discernir si és un nyap o una delicatessen. Amb la sommelier Clara Antúnez aprendrem coses que no sabíem sobre l'aigua. Toni Massanés, de la Fundació Alicia, ens recordarà què hem de menjar aquesta setmana i Philippe Regol ens deixa la seva crítica del restaurant Hispània.

  • Xocolata amb formatge blau: nyap o top?
    Escolta àudio

    Xocolata amb formatge blau: nyap o top?

    Mikel López Iturriaga, periodista gastronòmic que escriu el blog d'"El Comidista" a "El País", s'ofereix a fer de conillet d'Índies i tasta un producte de valor gastronòmic dubtós. Quin serà el seu veredicte?

  • En què ens hem de fixar quan anem a comprar aigua?
    Escolta àudio

    En què ens hem de fixar quan anem a comprar aigua?

    Donem per fet que l'aigua és tota igual però l'aigua és una beguda que pot ser molt mentidera: com que és un gran dissolvent, pot contenir moltes substàncies amagades sense que s'alteri la seva aparença. Com és l'aigua que bevem? En què ens hem de fixar a l'hora de comprar-ne? En parlem amb Clara Antúnez, sommelier i nutricionista

Anar al contingut