Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Els restauradors agraeixen als ciutadans que hagin estat els seus "grans protectors"

Durada: 58 min
18/07/2021
A l'últim caníbal de la temporada, fem un menú especial per saber com encaren l'estiu els restauradors i com han sobreviscut a aquesta temporada. Tot passejant per la Rambla, entrevistem Roger Pallarols, director del Gremi de Restauració de Barcelona, l'home més emprenyat de la pandèmia. Volem saber com ha quedat el sector a Barcelona, ciutat de referència en el món de la restauració, i quines mesures es prendran en el futur per recuperar la confiança. També escoltarem el testimoni de cuiners que tenen negocis arreu del territori. Al bar de la llibreria La Central del Raval farem el vermut amb 3 bons amics i col·laboradors del programa: el crític Philippe Regol, la cuinera Maria Nicolau i el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés. Ells representen tots els costats del prisma: bons clients de restaurants, cuiners i també practicants de cuina domèstica. Quin és el seu estat d'ànim? Com és d'important per a ells compartir taula amb amics?

Àudios