Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Els periodistes gastronòmics es passen el dia menjant i bevent gratis?

Durada: 1 h 10 min
20/11/2022
Fa unes setmanes es va celebrar a Menorca el I Congrés de Periodisme Gastronòmic, organitzat per l'Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears. Els periodistes gastronòmics estan venuts als grans cuiners i als seus restaurants? Els influencers són competència deslleial? Quina autocrítica en fem? Reflexionem amb periodistes gastronòmics d'arreu: Carlos G.Cano, Jose Carlos Capel, Julia Perez Lozano, Carmen Alcaraz del Blanco, Wendy Barrie, Stéphane Méjanès, Trinitat Gilbert i Jorge Guitián. També celebrem el Dia de la Infància amb Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, i Cristina Caparrós, armadora de la Barceloneta. Nens, alimentació i peix. Ens visita Max, de 8 anys, que ens confessa que li encanta cuinar peix. Ens explica com fa els seus cigrons amb bacallà.

Àudios